Uredništvo    3. avgust 2016
Pri Crveni zvezdi obžalujejo izpad iz kvalifikacij za ligo prvakov

Naredili smo preveč neumnosti

Pri Crveni zvezdi so razočarani po izpadu iz kvalifikacij za uvrstitev v ligo prvakov. Trener Miodrag Božović se zaveda, da so njegovi varovanci popustili v ključnih trenutkih.
SORODNE NOVICE
Liga prvakov 2018/19: Za kvali...
19.1.2018 | Evropski pokali
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Evropske lige
Manchester United in Sevilla v...
11.1.2018 | Evropski pokali
Crvena zvezda se bo pritožila ...
7.1.2018 | Evropske lige
Zvezda zaradi Ratka Mladića br...
6.1.2018 | Evropske lige
Zvezda ne more plačati 1,7 mil...
24.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Crveni zvezdi je v dvoboju z Ludogorcem tudi sinoči kar dolgo dobro kazalo. Najprej so srbski prvaki sicer zaostajali za en gol, a so dobili igralca več, potem ko je bil tik pred koncem prvega polčasa izključen eden od bolgarskih nogometašev. Toda pred odhodom na odmor se je Zvezdin Kanga zapletel v spor z enim od nasprotnih igralcev, zavrela je kri, sodnik pa je nato izključil tudi njega. Kljub temu so Zvezdaši po zaslugi uspešno izvedene enajstmetrovke Luisa Ibaneza izid uspeli izenačiti in tekmo pripeljati do podaljškov, v katerih pa so prejeli dva zadetka ter posledično izpadli iz kvalifikacij za ligo prvakov.

"Žal mi je navijačev. Naredili smo preveč neumnosti, da bi lahko izločili takšno ekipo kakršna je Ludogorec. Imeli smo igralca več, zato bi morali ohraniti hladne glave. Zdaj sta pred nami še dve tekmi, na katerih si lahko izborimo ligo Europa, v vsakem primeru pa se bomo zdaj osredotočili na domače prvenstvo," je po tekmi dejal trener Zvezde Miodrag Božović
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE