Uredništvo    14. avgust 2013
Dragan Mrđa pred vrati Crvene zvezde

Mrđa se vrača v Zvezdo

Partizan in Crvena zvezda še kar prodajata in kupujeta. Prince Tagoe na pragu črno-belega, Dragan Mrđa pa rdeče-belega tabora.
SORODNE NOVICE
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Hajdukov tematski park
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Burnemu dogajanju v Partizanu in Crveni zvezdi, obeh največjih srbskih klubih, je res težko slediti. Oba kluba namreč prodajata in kupujeta igralce v velikih količinah. No, tokrat sta oba tik pred tem, da v svoje vrste pripeljeta izkušenega napadalca.

Partizan, iz katerega so sporočili, da so za mladega Aleksandra Mitrovića v resnici dobili pet milijonov evrov, je namreč tik pred tem, da se znova okrepi s Princeom Tagoeom, ki je nazadnje igral v Turčiji oziroma v Savdski Arabiji. 

Tik pred tem, da se okrepi z zvenečim imenom, pa je tudi Crvena zvezda. Moštvo, ki ga vodi Slaviša Stojanović, naj bi namreč okrepil reprezentančni napadalec Dragan Mrđa. 29-letnik je nazadnje igral za švicarski Sion, v preteklosti pa je igral v Belgiji in Rusiji. Otrok Crvene zvezde je v Srbiji sicer igral tudi že za Vojvodino. V Crveno zvezdo bo prišel kot prost igralec, potem ko je prekinil pogodbo s Sionom. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE