Uredništvo    24. julij 2017
Novi vratar Crvene zvezde se je predstavil s polemično izjavo

Iz Knina sem, tam so vsi za Zvezdo

Novi vratar Crvene zvezde Milan Borjan je na predstavitvi podal precej polemično izjavo o svojem poreklu, ki je zbodla marsikaterega prebivalca hrvaškega Knina.
SORODNE NOVICE
Zvezda se je okrepila v Olympi...
13.1.2018 | Evropske lige
Crvena zvezda se bo pritožila ...
7.1.2018 | Evropske lige
Zvezda zaradi Ratka Mladića br...
6.1.2018 | Evropske lige
Zvezda ne more plačati 1,7 mil...
24.12.2017 | Evropske lige
Šporar za Rijeko predrag, kaj ...
23.12.2017 | Evropske lige
Večni derbi prinesel remi, pre...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Crvena zvezda je mladega vratarja Filipa Manojlovića prodala španskemu Getafeju, njegovo mesto pa je zasedel 29-letni kanadski reprezentant srbskega porekla Milan Borjan, ki ima za seboj precej razgibano mednarodno kariero, v kateri je med drugim branil tudi barve večkratnega bolgarskega prvaka Ludogorca iz Razgrada.

Borjan je ob uradni predstavitvi priznal, da denar ni bil motiv za selitev v Beograd, podal pa je izjavo, ob kateri so dvignili obrvi predvsem prebivalci hrvaškega Knina, sicer enega od žarišč spopadov med Srbi in Hrvati v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

"Ni v življenju vse v denarju. Zvezda je velik klub in cel svet ve zanjo. Mislim, da lahko Zvezda pomaga meni, jaz pa njej. Rojen sem v Kninu, prihajam iz Dalmacije in 99 odstotkov ljudi tam navija za Crveno zvezdo. Celo življenje sem sanjal o tem, da branim za Crveno zvezdo in zdaj se mi sanje uresničujejo. V moji družini so vsi strastni navijači Zvezde," je povedal 37-kratni kanadski reprezentant.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE