Uredništvo    27. junij 2013
Slaviša Stojanović je že zbral prve vtise

Hoče konkretno Zvezdo

Slaviša Stojanović od moštva Crvene zvezde pričakuje, da bo konkretno, hitro in drzno. Predvsem pa si želi enostavne igre in igre proti golu.
SORODNE NOVICE
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Slaviša Stojanović počasi spoznava ekipo Crvene zvezde in igralce, ki jo bodo v prihodnje morda okrepili. Prijateljska tekma proti Krki in prvi trening, ki ga je vodil, sta mu ponudila kar nekaj uporabnih informacij. "Včerajšnjo tekmo smo odigrali v mešani postavi, priložnost smo dali mlajšim igralcem. Kar nekaj je bilo dobrih stvari, prostora za napredek pa je še veliko. Prve informacije so dobre, tudi prvi trening se je dobro iztekel," je dejal Ljubljančan. 

"Sestavljamo kader, s katerim bomo zdržali celo sezono. Nimamo ga še, vsi pa se trudimo, da bi ga dobili. Največ okrepitev potrebujemo v obrambi in na položaju zadnjega veznega nogometaša. To je vse, kar sem uspel videti," je dodal Stojanović, ki se zanima za slovenskega reprezentanta Nejca Pečnika, svojega nekdanjega varovanca iz Celja

Stojanovića na pripravah Crvene zvezde v Termah Čatež spremlja številčna novinarska zasedba iz Srbije. Zato ne čudi, da se nekdanji trener Domžal sooča tudi z vprašanji, ki niso vezana zgolj na samo igro in priprave Zvezde. Novinarje je tako zanimalo, če je služba pri Crveni zvezdi ob selektorski službi največji korak naprej v njegovi karieri: "To sta povsem različni stvari. Je pa Crvena zvezda eden največjih izzivov. Posebej kar se klubskega nogometa tiče."

Stojanović je tudi približno orisal sliko Crvene zvezde pod njegovim vodstvom: "Najbolj pomembno je, da smo konkretni, hitri, drzni... Pa da igramo čim bolj enostavno. Nogomet se igra proti golu, to je moja filozofija."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE