Uredništvo    11. november 2014
Dejan Stanković še zadnjič v rdeče-belem dresu

Deki bo zaigral še zadnjič

Udinese bo odigral prijateljsko tekmo s Crveno zvezdo, Dejan Stanković, ki je v Vidmu pomočnik trenerja, pa bo menda odigral nekaj minut. V dresu Zvezde!
SORODNE NOVICE
Kaka je naznanil slovo od nogo...
17.12.2017 | Mednarodni nogomet
Real Madrid znova svetovni prv...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
Lucho Gonzalez obtožen poskusa...
16.12.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA suspendirala predsednika ...
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
Zgodba za prihodnje rodove
15.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Andrea Stramaccioni ima v Vidmu, kje vodi ekipo Udineseja, za pomočnika Dejana Stankovića, ki je tudi po koncu igralske kariere ostal v nogometnih vodah v Italiji. Udinese bo trenutni reprezentančni premor izkoristil za igranje prijateljske tekme z beograjsko Crveno zvezdo. To seveda ne bi bilo nič posebnega, če iz Srbije ne bi pricurljale informacije, da namerava Stanković to tekmo izkoristiti za svoje slovo od rdeče-belega dresa evropskega prvaka iz leta 1991. 

Stanković, ki je nazadnje igral za Inter, za njim pa je izjemno bogata nogometna kariera, naj bi namreč odigral nekaj minut. V dresu Crvene zvezde, seveda ter s kapetanskim trakom na svoji roki. Z najavo svečanega in edinstvenega dogodka je prijateljska tekma seveda dobila povsem drugačen predznak, zanimanje za njen ogled pa je med pristaši aktualnega srbskega prvaka naglo poskočilo. 

Stanković je Crveno zvezdo zapustil leta 1998, ko ga je v Italijo odpeljal tedaj bogati Lazio
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE