Anže Zajič   9. marec 2015
Federico Mattiello uspešno operiran po grozljivi poškodbi

Radja, nič hudega, zgodi se

Nesrečni nogometaš italijanskega prvoligaša Chieva Federico Mattiello ne zameri Radji Nainggolanu, čeprav bo zaradi grozljive poškodbe počival nemalo mesecev.
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Federico Mattiello je bil uspešno operiran, kar dve uri dolg kirurški poseg je po besedah njegovega kluba minil brez najmanjšega zapleta. Kaj se je zgodilo z nogometašem Chieva, smo poročali že včeraj. Mladenič, ki je posojen s strani torinskega Juventusa, je utrpel dvojni zlom noge, toda imel vseeno srečo v nesreči. Njegovo koleno je namreč ostalo nepoškodovano. Če bi nastradale tudi kolenske vezi, potem bi bilo pred Mattiellom res gromozansko okrevanje. Že tako ali tako bo počival nemalo mesecev, toda zaenkrat poteka vse po načrtih.
 
"S fantom sva se pogovarjala. Je v redu, čeprav jasno zelo razburjen in jezen. Toda ne na Nainggolana, s katerim je šel v dvoboj za žogo. Res je, gre za nogometaša, ki gre čvrsto v dvoboje, toda tudi Federico ni nogometaš, ki bi se kdaj koli umaknil. Ni kriv Radja, žal se takšne stvari dogajajo," pravi Andrea Pastorello, agent šele 19-letnega nogometaša, in dodaja: "Mattiello ne goji nobenih zamer, pokazal je ogromno mero zrelosti. Bolj je vesel podpore, ki jo je deležen v teh težkih trenutkih." Čeprav v tem trenutku še ni znano, koliko časa bo nogometaš kluba iz Verone počival, pa Pastorello pravi, da bo zagotovo nared za naslednjo sezono.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Neroazzurr4 9.3.2015, 22:48 Prijavi komentar
Objektiven navijač*
Neroazzurr4 9.3.2015, 22:47 Prijavi komentar
Vsak objektiven igralec ki ima vsaj 1% pojma v nogometu ve da je blo tisto vse v žaru borbe. V tisti setuaciji bi lahko tudi Naingolan takratko potegnu, ker sta oba naredila identičen start. Dobro se ve zakaj ste blatili Naingolana, ne zaradi štarta, ne zaradi poškodovanega igralca, ampak zaradi tega ker imate komplekse proti ostalim klubom. Vsi tisti pravi kalibri se boste našli v tem opisu, mogoče celo koga zabolelo, a tko je.
Dinho8O 9.3.2015, 16:38 Prijavi komentar
Dobro se drži glede na res hudo poškodbo. Zrel fant...svaka čast.
Patriot_ASR 9.3.2015, 16:35 Prijavi komentar
Evo, dober odgovor vsem tistim, ki ste komentirali na to temo...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE