Anže Zajič   7. julij 2014
Chievo ostal brez dolgoletnega športnega direktorja

Odšel po 22 letih

Chievo iz Verone, klub Boštjana Cesarja in Dejana Lazarevića, je ostal brez športnega direktorja. Giovanni Sartori je Leteče osle zapustil po kar dolgih 22 letih!
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Giovanni Sartori se je podpisal pod prestopa Cristiana Biraghija in Francesca Bardija, z AC Milanom se je vse dogovoril tudi za selitev Valterja Birse, nato pa se je dolgoletni športni direktor Chieva odločil odstopiti. Klub iz Verone je tako po kar 22 letih ostal brez športnega direktorja, Sartori je bil eden ključnih mož pri številnih uspehih tega nekdanjega malčka italijanskega nogometa. Na Apeninskem polotoku Sartori uživa ogromno mero spoštovanja, zaradi tega so pri Chievu še toliko bolj osupli, ker jih je zapustil.
 
"Z besedami ne morem opisati, kako ključen si bil za nas, kako pomemben si bil zame. To ni zbogom, to je nasvidenje. Kmalu se spet vidiva!" se je od Sartorija poslovil prvi mož Chieva Luca Campedelli. Italijanski mediji dodajajo, da Sartori ni odstopil, ker bi želel oditi drugam (nedolgo tega so ga recimo povezovali tudi z AC Milanom), pač pa, ker načrtuje daljši počitek. Potem pa naj bi se celo vrnil h Chievu, še dodajajo mediji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE