Anže Zajič   25. marec 2013
Alberto Paloschi bi se z veseljem vrnil na San Siro

Iz pravega testa

Otrok AC Milana Alberto Paloschi je med vrsticami priznal, da ne bi imel nič proti, če bi se lahko vrnil na San Siro, toda za zdaj mu je pri Chievu iz Verone povsem lepo.
SORODNE NOVICE
Lazio ostal brez točk in Immob...
11.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
Kim Jong Un je velik navijač I...
11.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko je Alberto Paloschi debitiral na velikem italijanskem nogometnem odru, je bil sila prijetna popestritev dogajanja. Tedaj je bil še najstnik, ki so mu napovedovali svetlo prihodnost. Danes sicer ni več član AC Milana, je pa kljub temu uveljavljen prvoligaški nogometaš. V dresih Parme, Genoe in Chieva je od leta 2008 dalje v Serie A odigral 111 tekem in zabil 29 golov, dobro od nog mu gre predvsem v zadnjem času - za klub iz Verone je na zadnjih desetih tekmah sedemkrat meril v polno. Zato ne čudi, da ga nekateri spet povezujejo z Rossoneri, ki ga dejansko še niso povsem prekrižali. Še vedno so njegov polovični lastnik in poleti bi ga lahko poklicali nazaj na San Siro.

"Vsekakor se mi zdi dobrodošli, da so se pri AC Milanu v zadnjem času bolj posvetili mladim nogometašem, ki v preteklosti niso imeli toliko prostora. Že to, da so se januarja tako zelo potrudili, da so dobili Maria Balotellija, pove marsikaj o tem. Če gledamo iz tega vidika, potem bi si upal trditi, da sem iz pravega testa za AC Milan, saj sem pač še mlad, toda vsekakor nisem tisti, ki bi ocenjeval, kako in kaj. Trenutno sem predvsem vesel, da sem dobil priložnost pri Chievu, kjer redno igram in posledično tudi napredujem kot nogometaš. Je pa res, da človek nikdar ne more vedeti, kaj se mu bo zgodilo jutri," pravi 23-letni otrok kluba iz prestolnice Lombardije.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 25.3.2013, 16:50 Prijavi komentar
to bi blo super! upam da se to res zgodi! pol mamo pa res napad za vsaj 5 let rešen
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE