Anže Zajič   19. oktober 2012
Predsednik Chieva Luca Campedelli razkril:

Drogba je bil njihov

Predsednik italijanskega prvoligaša Chieva Luca Campedelli še kako obžaluje, da pred leti ni imel več "podjetniške norosti", da bi izpeljal prestop Didierja Drogbaja.
SORODNE NOVICE
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
Hamšik: Našim sanjam je ime sc...
15.1.2018 | Evropske lige
Če gre Nainggolan na Kitajsko,...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblasti zanikale Berlusconijev...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Luca Campedelli se je ob svoji 20. obletnici na čelu italijanskega prvoligaša Chieva spomnil trenutka, ko je v Verono praktično že pripeljal velikega Didierja Drogbaja, a je nato prestop napadalca iz Slonokoščene obale padel v vodo. Drogba je bil tedaj star šele 19 let, ko se je zanj ogrel Chievo, je igral še za Le Mans in seveda širši javnosti niti slučajno še ni bil tako poznan kot danes. Kasneje je Drogba nato igral še za Guingamp, Marseille in Chelsea, v Italiji pa se nato nikdar ni preizkusil.

"Moje največje obžalovanje iz zadnjih 20 let je Drogba, kaj pa drugega. Bil je praktično že naš, vse je bilo že dogovorjeno. Toda da bi ga pripeljali, bi morali prodati Luciana in Christiana Manfredinija v Lazio. Prestopa sta nato padla v vodo in na žalost tudi od Drogbaja ni bilo nič. Tedaj se nam je zdelo preveč, da bi zanj plačali 3 milijone funtov. Bil je star šele 19 let, toda naš direktor Luigi Sartor si ga je nekajkrat ogledal in se praktično zaljubil vanj. Občudoval ga je. Danes si upam trditi, da smo tedaj vsekakor pogrešali nekaj več podjetniške norosti, a je jasno, da bi se nam tedaj dejansko splačalo tvegati," se je razgovoril predsednik Letečih orlov iz Verone.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Rosonero11 19.10.2012, 17:05 Prijavi komentar
Dvomim da bi se tako razvil kot se je če bi ga dobili...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE