Uredništvo    12. november 2013
Chievo hitro našel novega (starega) trenerja

Corini spet v Veroni

Chievo bo v nadaljevanju sezone pred izpadom iz Serie A reševal Eugenio Corini, strokovnjak, ki je klub iz Verone v prvi polovici letošnjega leta že zadržal med italijansko elito.
SORODNE NOVICE
Milan čez Verono v četrtfinale...
13.12.2017 | Evropske lige
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Slovenska nogometaša Boštjan Cesar in Dejan Lazarević sta hitro dobila novega trenerja pri Chievu, v Verono, kjer so danes odpustili Giuseppeja Sannina, se je vrnil strokovnjak, ki ga ljubljanski branilec dobro pozna. Vajeti članske ekipe je v svoje roke zopet prevzel Eugenio Corini, ki je Chievo vodil že v minuli sezoni, v kateri si je z njim priigral obstanek v Serie A. Kljub temu sta se obe strani nato razšli, toda ljubezen je sedaj po nekaj mesecih spet zaživela. Corini je z Letečimi osli podpisal dvoletno pogodbo.

43-letni Corini je bil včasih uspešen nogometaš, ki je kariero začel pri Brescii, nato pa bil dve leti tudi član torinskega Juventusa. Kasneje je igral tudi za Sampdorio, Napoli, Piacenzo, Verono, Chievo, Palermo in za konec kariere še za Torino. Trenersko kariero je začel leta 2010 pri Portosummagi, nato je vodil še Crotone in Frosinone.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE