Miran Zore   26. julij 2016
Valter Birsa je bil v igri za prestop v ruski Anži

Birsa zavrnil milijonsko ponudbo

Ruski Anži si je močno prizadeval, da bi se okrepil z Valterjem Birso, mu ponujal okrog milijona evrov letne plače, a ostal praznih rok. Pri Chievu za njegov odhod niso želeli slišati, okleval je tudi Birsa.
SORODNE NOVICE
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
Hamšik: Našim sanjam je ime sc...
15.1.2018 | Evropske lige
Če gre Nainggolan na Kitajsko,...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblasti zanikale Berlusconijev...
13.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez samo še strelja...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: SPS)
Sedmega avgusta letos bo Valter Birsa praznoval okrogel jubilej, dopolnil bo namreč 30 let. Dočakal ga bo, kot vse kaže, v Veroni, kjer zadnji dve leti kot eden najbolje plačanih igralcev moštva igra za Chievo. Za njim je že pet let igranja v italijanski Serie A, kjer je najprej začel pri Genoi, odigral sezono v Torinu, nato pa, pred prestopom v Chievo, dosegel vrhunec s prestopom v AC Milan. Trenutno vse kaže na to, da bo še naprej vztrajal pri Chievu, na katerega ga pogodba veže do konca junija 2018. 

Je pa imel Birsa, kot smo izvedeli, nedavno na mizi zanimivo ponudbo iz Rusije. Zanj se je resno ogrel tamkajšnji prvoligaš Anži, ki je pred leti ciljal in tudi kotiral visoko. Zneskov, kakršne je pred leti recimo služil takrat najbolje plačani nogometaš na svetu Samuel Eto'o Anži sicer ne plačuje več. Vseeno pa omenjeni klub znova postaja ambiciozen, zato je za trenerja tudi najel češkega selektorja Pavla Vrbo.

Birsa je iz Rusije tako prejel konkretno ponudbo, in sicer so si ga pri Anžiju želeli od Chieva najprej sposoditi, nato pa, če bi bili z njim zadovoljni, ga tudi odkupiti od Chieva. Pri slednjem za to možnost niso želeli slišati oziroma s ponujenim niso bili zadovoljni. Birsi so pri Anžiju sicer ponujali okrog milijona evrov letne plače, toda, kot rečeno, stvar je medtem že padla v vodo. 

Birsa tako v svojem življenjepisu, v katerem je spisal tudi pomembno poglavje v reprezentančnem dresu, ostaja pri Primorju, Gorici, Sochauxu, Auxerru, Genoi, Torinu, Milanu in Chievu. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
MaliBebcki 27.7.2016, 08:00 Prijavi komentar
Saj ni on dejansko zavrnil ponudbo kot je to navedeno v naslovu (hahha). Njegov klub je zavrnil, ker ni želel prodati igralca na takšen način (posoja-odkup). LOL
samo z glavico naprej! 27.7.2016, 04:09 Prijavi komentar
chievo je zavrnil sposojo, ker je vedel, da potem z odkupom nebo nic. naslov pa birsa zavrnil miljonsko ponudbo? slovenci pač. mali narod je na prste stopil in se tolče po prsih..
Phil 26.7.2016, 23:01 Prijavi komentar
no če so pa njemu ponujali milijon evrov, potem so pa res nizko padli...
Dzombic 26.7.2016, 20:13 Prijavi komentar
Hhehee...naslov naj bi bil taksen, Birsi navkljub dobrem zivljenjepisu, ne zau pa nihče
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE