Uredništvo    2. januar 2013
Če bo prišel nov napadalec, bo Fernando Torres razumel

Zaradi klopi ne bo pritožb

Rafael Benitez je prepričan, da bo Fernando Torres razumel, če bo kakšno od prihodnjih tekem začel na klopi za rezervne nogometaše. Chelsea morda z novim napadalcem.
SORODNE NOVICE
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Defoe v slogu Van Bastna in Os...
10.12.2017 | Evropske lige
Če ne marate Manchester Cityja...
10.12.2017 | Evropske lige
Mourinho: Malo vetra in igralc...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Chelseaju razmišljajo v smeri, da bi se še ta mesec okrepili z novim napadalcem. V medijih krožijo zgodbe o prihodu Dembe Baja, pa Radamela Falcaa, Andree Schurrlea in še koga. Nekdo bo skorajda zagotovo prišel. Ko bo, bo Fernando Torres kakšno tekmo morda moral začeti na klopi za rezervne nogometaše, s čimer pa, trdi trener Chelseaja Rafael Benitez, zagotovo ne bo imel težav. 

"Radi bi sestavili moštvo tako, da bom Fernanda lahko zamenjal, ko ga bom želel. Fernando želi zmagovati, zato to zagotovo razume," je dejal Benitez. 

Victor Moses in John Obi Mikel se odpravljata na Afriški pokal narodov. To bo za Chelsea kar velik izpad, Benitez se zato zaveda, da njegovo moštvo potrebuje okrepitve: "Stvari lahko vedno izboljšaš. To bi prišlo prav, kadar se igralci poškodujejo, pa tudi, ko gredo igralci na Afriški pokal narodov. Potrebujemo nove igralce, sem pa s svojim moštvom sicer zadovoljen. Verjamem, da bomo med prestopnim rokom svoje delo dobro opravili."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
KTBFFH 2.1.2013, 11:14 Prijavi komentar
foxy: Ne gre se samo za plačo, njegovi agenti hočejo 4M zase! Drugače pa kva je to u tri lepe PM! Če bo na klopi bo razumel?!?! WTF!!!!! Od kje privilegij, da sploh igra v enajsterici hebem ti tetku... Glede na igre pa bolje, da lepo šuti in čimbolje igra preden pride okrepitev, ker potem bo klopca style!!!!! KErkoli od teh treh pride ga bo v dveh tekmah spravil na klopco, zdaj a bo Fat spanish waiter to naredil ali ne, zopet drugo vprašanje...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE