Damjan Tratnik   4. april 2015
Jose Mourinho o zadevi Raheem Sterling

Vsak igralec ima ceno

Trener Chelseaja Jose Mourinho meni, da bi moral prodati mladega bisera Raheema Sterlinga, če ta ne kaže dovolj želje, da bi kariero nadaljeval v svojem klubu.
SORODNE NOVICE
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Chelseaja Jose Mourinho je podal svoje mnenje o medijsko odmevnih pogajanjih med Liverpoolom in mladim draguljem Raheemom Sterlingom, ki ni zadovoljen s finančno platjo ponudbe in zato odlaša s podpisom nove pogodbe. Mourinho se je v preteklosti že soočal s podobnimi primeri – zadnji odmevnejši je bil Zlatan Ibrahimović, ki je na vsak način želel iz Interja prestopiti k Barceloni – zato je Portugalec izoblikoval mnenje, da nezadovoljnega igralca nima smisla zadrževati.

"Ne maram igralcev, ki ne želijo igrati zame oziroma za moj klub. Vsak igralec ima ceno. Ni važno, kako se piše. Če me vprašate, na primer, o Edenu Hazardu, vam lahko povem, kaj si mislim. Sploh zdaj, ko je z nami že podpisal novo pogodbo. Bi si želel, da zapusti Chelsea? Ne. Če bi želel oditi, če ne bi želel sodelovati z menoj in če ne želi igrati za Chelsea, ima tudi Eden Hazard ceno. Govoril sem o njem, ker je najboljši igralec v angleškem prvenstvu in je zato najboljši primer,"
je povedal Mourinho, ki priznava, da škarje in platno kljub temu v rokah drži klub.

"Razumem filozofijo klubov in trenerjev, ki želijo igralce zadržati za vsako ceno. Razumem, zakaj pravijo, da za dotičnega igralca ni cene in da ostaja ne glede na vse. Moja filozofija ni boljša, a je drugačna. V vsakem primeru pa moramo vedeti, da ima igralec pogodbo s klubom. Zato odločajo klub, trener in uprava. Klub, ki prodaja, ima kontrolo. Ne klub, ki kupuje, ne igralec, ne zastopnik in ne kakšen bratranec."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
sun1988 4.4.2015, 19:26 Prijavi komentar
C.J. Nesta je praktično polovico kariere preživel v Laziu, polovico pa v Milanu :D Da ne govorimo kako je pred koncem kariere še eno sezono igral v MLS, nato pa še v Indiji... Tak da on zagotovo ni igral le za en klub ;D
Buguslav88 4.4.2015, 12:42 Prijavi komentar
to bi bil pa res šok, da bi chelsea pripeljal angleža. Naj kar ostane v lpoolu, in se razvija naprej. Chelsea bi bil korak nazaj za njega.
perotina 4.4.2015, 12:29 Prijavi komentar
Povedal je čist pravilno. Tut js sm že pisal o tem.. Mislim pa da zna Jose vržti svoje lovke v pristanišče in tako zagrabiti Sterlinga. No, če pride prava ponudba, zakaj pa ne:)
hazard17 4.4.2015, 12:14 Prijavi komentar
Gunner, torej, če ga novinar na tiskovki vpraša, kaj si misli o situaciji o Sterlingu (kar se je dejansko zgodilo), naj ga raje pošlje v P****, kot da mu odgovori na vprašanje? Ali kako si to ti predstavljaš? Razen če misliš, da je Mou ob dveh zjutraj klical na uredništvo DailyMaila in jim takrat povedal svoje mnenje?
bumbazumba 4.4.2015, 12:12 Prijavi komentar
Gunner če je njegovo mnenje neuporabno kaj je potem šele moje in tvoje? pa jih vseeno pdoajava tu na nogomaniji ane. Lahko bi se tudi ti vzdržal nepotrebnih komentarjev pa se jih ne. Drugače pa ja ima čisto prav če je united prodal ronalda v real potem ima vsak igralec ceno. Pa vemo da je united bil takrat med top 3 na svetu in ronaldo je osvojil zlato žogo, komot bi ga zardžali ampak nekaterih ponudb se ne zavrača.
Gunner 4.4.2015, 12:05 Prijavi komentar
Njegovo mnenje je popolnoma neuporabno. Edino pametno bi bilo, da bi se vzdržal svojih nepotrebnih komentarjev na to temo, ker to ni njegov problem i to je to.
Heynckes 4.4.2015, 12:03 Prijavi komentar
Končno je povedal nekaj pametnega
Dinho8O 4.4.2015, 11:50 Prijavi komentar
Mourinho kot ponavadi ima prav...pustimo ob strani njegove provokacije. Njegovo mnenje ima težo.
bollocks! 4.4.2015, 11:35 Prijavi komentar
Verjetno bi ga rad imel
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE