Uredništvo    8. januar 2013
Demba Ba se je pri Chelseaju zaenkrat dobro znašel

V dobri ekipi je lažje

Demba Ba, novi napadalec londonskega Chelseaja, se je v novi ekipi in novem klubu dobro znašel. Zelo dobro pa se je ujel predvsem z Mato in Lampardom.
SORODNE NOVICE
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Senegalski napadalec Demba Ba se je v moštvo Chelseaja hitro vklopil in tudi že zabil prva zadetka. Zdaj že nekdanji nogometaš Newcastle Uniteda je tako ekspresno hitro začel upravičevati svoj prihod na stadion Stamford Bridge. Ba pravi, da je v novem klubu takoj začel uživati v nogometu.

"Hočem le uživati na igrišču. Ne gre za pritiske, gre za to, da rad igram in to počnem. Zdaj je vse veliko lažje. Veliko tečem in poizkušam ustvarjati prostor za veziste, ker vem, da bodo lahko hitro nevarni za gol, če se jim bo ponudil ustrezen prostor," pravi Ba. 

"Ko igraš z nogometaši, ki nogomet razumejo tako dobro (Mata, Lampard..., op.p.), moraš pač samo teči in žoga te sama najde. To sem videl že, ko sem igral proti Chelseaju," dodaja Ba, ki je navdušen predvsem nad Juanom Mato in Frankom Lampardom: "Odlična igralca sta. Odpirata prostor, natančno podajata in nasploh igrata zelo inteligentno."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE