Anže Zajič   4. avgust 2014
Jose Mourinho nezadovoljen po porazu v Nemčiji

Sodnik poskrbel za cirkus

Jose Mourinho je za visok poraz Chelseaja na gostovanju v Nemčiji obtožil kar sodnika. Portugalec slednjemu očita, da je nogometno tekmo spremenil v cirkus.
SORODNE NOVICE
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Werder je tudi s pomočjo dveh enajstmetrovk visoko premagal Chelsea, v Bremnu je bilo 3:0 za domače. Jose Mourinho po obračunu seveda ni imel veliko razlogov za zadovoljstvo. V bistvu je bil celo vse prej kot nasmejan, toda jezen ni bil na svoje varovance. Precej bolj ga je ob živce spravil glavni sodnik na prijateljskem obračunu, ki mu je Portugalec očital, da je več kot očitno držal pesti za domače moštvo.
 
"Ničesar se nisem naučil iz te tekme. Naša pričakovanja niso bila uresničena, ko smo se odločili za tekmo v Bremnu, smo imeli v mislih napredek in težavnost. Pričakovali smo hitro, tekmovalno tekmo, toda prišli smo sem in se znašli v primežu sodnika, ki je ocenil, da je to cirkus za navijače Werderja. Želel je, da bi se imeli dobro, da bi se zabavali. Ubil je tekmo," je dal Mourinho sodniku Harmu Osmersu jasno vedeti, kaj si misli o njegovem delu. "Tekma bi za nas lahko bila odlična. Všeč mi je ekipa Werderja, je hitra, igra intenzivno, brani se z veliko ljudi. Težko bi si zaželeli boljšega nasprotnika, toda kaj, ko nam ni bilo dovoljeno igrati," je zaključil nekdanji trener madridskega Reala.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 38
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
visca22 4.8.2014, 16:04 Prijavi komentar
Oba penala čista kot solza! Nč se težko ne oceni, Ake je zamudu in ga pokosil. Lepo se vid da je igralec Werderja brnil žogo stran. Kdor tega ne vidi al je mutav al pa rab okolista. Edini cirkusant na tekmi je jokica joža čuri muri.
Dinho8O 4.8.2014, 15:41 Prijavi komentar
Muri, a že? Sezona se še začela ni...no ja, je treba začet trenirat tudi na tem področju, to pa je res.
werder 4.8.2014, 13:38 Prijavi komentar
Zaslužena zmaga Werderja največji cirkusant je pa tako ali tak vedno ta čuri muri LEBENSLANG GRÜN WEIS
The Pensioners 4.8.2014, 13:18 Prijavi komentar
perotina-Jaz sem delno spremenil svoje mnenje :) Penali res niso bili ampak sojenje je bilo vseeno porazno. :)
perotina 4.8.2014, 13:13 Prijavi komentar
Eni ste res hecni. Ko se pojavi novica čeblate kako so ble nepravilno dosojene 11m, čez čas ko pa nekdo kontrira temu, se pa mnenje spremeni, to je res čudno in posredujete same dezinformacije. Tak kak veter zapiha madonca no :). V petih minutah sem moral dvakrat spremeniti mnenje. Ne vem, al ste res tak subjektivni al pa "lahki" v prepričanju. V tem primeru penzjoner in bedak.
Chelsea15 4.8.2014, 12:52 Prijavi komentar
Drugače pa je res,niso problem penali ampak nasplošno sojenje.majhne napake katere lahko povsem zaustavijo moštvo.Werder je bil boljši vendar sodnik ga je sral celo tekmo.
Mr. Hazard 4.8.2014, 12:51 Prijavi komentar
Res prav ne moram se načuditi nepismenosti enih komentatorjev tle gor. Tale tadesto, me kar nekaj obtožuje...wtf haha
Chelsea15 4.8.2014, 12:50 Prijavi komentar
za 2 penal se še vedno ne strinjam,Ake je izbil žogo.Igralec Werderja si jo je postavil na drugo stran vendar žoga nikakor nebi odšla v smer katero je odšla če se je Ake nebi dotaknil.za moje pojme VRHUNSKO posredovanje in če se spoznaš vsaj malo na fiziko in rotacijo žoge ko se je odbila bi ti bilo takoj jasno da jo je Ake izbil.Priznam pa da je težko videt.Poleg tega pa mi je povsem vseeno.
The Pensioners 4.8.2014, 12:50 Prijavi komentar
*Pri 2. penalo se tezko oceni če je Ake zbil žogo ali pa je pokosil napadalca. pri 1. Penalu pa bi se lahko zgovarjal Terry na to, da ni namerno igral z roko, ker tudi neke nevarnossti ni bilo. :) *Ne govorim, da penala ni bilo temveč govorim, da bi se lahko sodnik odločil tudi drugače :)
Mr. Hazard 4.8.2014, 12:49 Prijavi komentar
Ne smešen si ti, ki očitno nisi dojel poante mojega komentarja. Vi se tu gor kregate okrog nekih penalov, ki so bili pravilno dosojeni... Mourinho pa v intervjuju sploh ne govori o penalih, ampak o tem, da si je zbral Werder zaradi tega, ker je upal na hitro in dinamično igro... Sodnik pa je s svojimi odločitvami ritem tekme vseskozi ubijal in zato tekma ni šla po načrtih. Proti Olimpiji je Rado tudi delal velike bedarije, pa se Mourinho ni pritoževal čez njega... Sploh ne vem kaj je smisel tvojega komentarja. Preden nekaj repliciraš preberi vse moje prejšnje komentarje na to temo, pa boš videl da nikjer nikogar ne zagovarjam.
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE