Anže Zajič   8. marec 2013
Yossi Benayoun bo po koncu sezone prost nogometaš

S ponudbami iz Rusije

Izkušeni izraelski nogometaš Yossi Benayoun odšteva tedne do slovesa od Chelseaja. Pri slednjem se ni naigral, v prihodnje se bo morda za žogo podil v ruskem prvenstvu.
SORODNE NOVICE
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Yossi Benayoun bo po koncu sezone 2012/13 zapustil vrste angleškega velikana Chelseaja, kariero pa nato morda nadaljeval v Rusiji, pravi njegov agent. 32-letni nogometaš se je v London preselil leta 2010 iz Liverpoola, doslej pa je za klub s štadiona Stamford Bridge odigral vsega šestnajst tekem. V minuli sezoni je bil posojen Arsenalu, v prvem delu aktualne še West Ham Unitedu, poleti pa bo - kot vse kaže - njegove avanture pri aktualnem evropskem klubskem prvaku tako ali tako že konec.

"Yossi je v tem trenutku z mislimi seveda le pri Chelseaju, za katerega se bo do konca sezone trudil po najboljših močeh. Ko bo sezone konec, mu bo potekla pogodba in zapustil bo klub. Ker je še vedno dober nogometaš, je logično, da zanj obstaja zanimanje. Še več, želi ga kar nekaj klubov, prav vsako ponudbo, ki bo prišla, pa bomo seveda podrobno preučili," pravi agent Ronen Katsav, ki ni želel potrditi, ali je res, da je Izraelec že prejel ponudbi Rubina iz Kazana in moskovske Lokomotive. Benayoun sicer v Angliji igra že vse od leta 2005 dalje. Pred tem se je tri leta dokazoval v Španiji, kjer je bil član Racing Santanderja, v rodni domovini je nosil dresa Hapoel Be'er Sheve in Maccabi Haife, kot mladinec pa je kratek čas preživel tudi na Nizozemskem - tam se je nekaj mesecev kalil pri Ajaxu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE