Uredništvo    21. januar 2017
Trener Chelseaja o statusu Diega Coste

S Costo ni nikakršnih težav

Trener Chelseaja Antonio Conte je zatrdil, da bo odlični napadalec Diego Costa kandidiral za nastop na tekmi proti Hullu ter da se v londonskem moštvu počuti odlično.
SORODNE NOVICE
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
United več mesecev brez Erica ...
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni City gosti Tottenham
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Je "afera" Diego Costa dobila epilog? Sodeč po besedah trenerja Chelseaja Antonia Conteja v odnosih z Brazilcem ni težav, saj naj bi najboljši strelec moštva znova kandidiral za nastop na prihajajoči prvenstveni tekmi proti Hullu. Pred tednom dni je veliko prahu dvignila Costina odsotnost na tekmi v Leicesterju, ki je sledila govoricam, da se je Costa sprl s Contejem ter zahteval prestop na Kitajsko. Conte je govorice demantiral in pojasnil, da je Costa manjkal zaradi težav s poškodbo, kljub temu pa je medijsko poročanje naredilo svoje, saj se je zaredil dvom v Costino pripadnost Chelseajevemu projektu.

"Costa je zelo srečen pri nas. Ne vidim nobenih težav," je na tiskovni konferenci povedal Conte. "Slišal sem veliko govoric, najpomembneje pa je, da je treniral z nami, da ne čuti več bolečin in da je nared za igro."

"Costa je pomemben igralec za nas in to vsi vemo. Kadar je bil v dobri formi, je pri meni vselej igral."

Costi se obstoječa pogodba s Chelseajem izteče leta 2019, v času namigovanj o njegovem odhodu na Kitajsko pa so nekateri otoški mediji poročali, da naj bi Chelsea pristal na to, da Costo po izteku sezone proda.

"Bolje se je osredotočiti na sedanjost kot na prihodnost," je na vprašanje o morebitni novi pogodbi za 28-letnega napadalca odgovoril Conte.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE