Uredništvo    1. avgust 2016
Chelsea je speljal vratarja Barceloni

Poljski najstniški orjak v Chelseaju

Angleški Chelsea je v svoj mladinski pogon zvabil visoko cenjenega poljskega mladoletnega vratarja Marcina Bulko, ki pri 16 letih v višino meri kar 198 centimetrov.
SORODNE NOVICE
Wenger: Sanchez je pred vrati ...
18.1.2018 | Evropske lige
Liverpool je Grujića posodil v...
17.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Walcott je Evertonov
17.1.2018 | Evropske lige
General Otamendi bo še dolgo p...
17.1.2018 | Evropske lige
Newcastle ostaja v primežu Mik...
17.1.2018 | Evropske lige
Študija UEFA: United zaslužil ...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Ogledniki Chelseaja so vodstvo kluba prepričali v nakup komaj 16-letnega poljskega vratarja Marcina Bulke, ki je v Londonu aprila mudil na preizkušnji in že tedaj pustil zelo dober vtis. Glas o Bulki je znan oglednikom največjih klubov na svetu, saj ga je po poročanju Daily Maila v svoje vrste vabila tudi Barcelona, ki sicer sodeluje z njegovim dosedanjim klubom FCB Varsovio, ki celo nosi ime španskega kluba.

Bulka je bil zaradi tesnih poslovnih vezi že na pragu odhoda v Katalonijo, na koncu pa je bitko zanj vendarle dobil Chelsea, pri katerem se bo odslej kalil v mladinski ekipi. Bulka poleg nespornih vratarskih kvalitet močno izposta tudi s svojim stasom, saj pri 16 letih v višino meri kar 198 centimetrov. Daily Mail poroča, da naj bi bil za njegov odhod v London najbolj zaslužen nekdanji Chelseajev vratar Henrique Hilario, ki jedanes zaposlen kot klubski oglednik.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE