Uredništvo    21. julij 2017
Trener Chelseaja je pojasnil, kdaj se je odločil prečrtati Diega Costo

Odločitev je padla že januarja

Trener Chelseaja Antonio Conte ne želi javno razgrinjati vseh razlogov, zakaj se je odpovedal napadalcu Diegu Costi, priznal pa je, da je odločitev sprejel že januarja.
SORODNE NOVICE
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Chelseaja Antonio Conte je po izteku sezone hitro obvestil javnost, da v prihodnje ne bo več računal na odličnega napadalca Diega Costo, ki je v šampionski sezoni na svoj račun vpisal kar 20 prvenstvenih zadetkov. Chelsea se je takoj podal v iskanje njegove zamenjave, v javnosti pa je obveljalo prepričanje, da se je odnos med Contejem in Costo dokončno prelomil v času, ko se je za Costo zanimal kitajski Tianjin.

Conte nikoli ni pojasnil vseh razlogov, zakaj se je odločil odpovedati tako izvrstnemu napadalcu kot je Diego Costa, priznal pa je, da je dokončno odločitev sprejel že januarja.

"Nerad govorim o igralcih, ki jih ni zraven. O tej zadevi vam lahko povem le to, da je bila situacija z Diegom Costo že januarja povsem jasno. Z njo so seznanjeni klub, Diego in njegov zastopnik. Zame je s tem ta zadeva končana," je povedal Conte.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 8
Starejši naprej | Novejši naprej
Gabriel Batistuta 23.7.2017, 22:53 Prijavi komentar
To je nogomet.Danes tu jutri drugje tako pač je...
Gabriel Batistuta 23.7.2017, 22:52 Prijavi komentar
To je nogomet.Danes tu jutri drugje tako pač je...
BlueArmy1905 22.7.2017, 16:59 Prijavi komentar
Še to, Conte iz poteze v potezo dokazuje za kako velikega trenerja gre. Ne samo v športnem, ampak tudi v človeškem smislu oz. se vidi, da obvlada "kadrovski management" kot ga mora vsak dober šef v firmi na način, kako postopa s posamezniki za skupno dobro. Penzioner in podobni osebki, ki se imajo za kvazi poznavalce pa ga kritizirajo, ne moreš verjet. Sploh v tej Costa-Conte sagi ste nekateri kritizirali Conteja, da je s tem škodil Chelseaju in znižal ceno Costi.. Ker boste zdaj vi manj denarja od tega dobili ne? To crkneš... Če je že tu kdo krivec je to jokica Costa, ki je šel ob prvi priložnosti jokat medijem kaj mu je grdi stric Conte ubožcu povedal. In ZATO bi Costa moral dobit konkretno denarno kazen od Chelseaja, ne pa da bi pri Chelseaju naj bili jezni na Conteja in to eni pravite upravičeno, pa kje vi živite no...
BlueArmy1905 22.7.2017, 16:44 Prijavi komentar
Odlična in edina pravilna poteza Conteja! Tu se je pokazalo, da ima jajca in avtoriteto. Costa je hotel pičit frajerja, postavljati svoje interese pred interese kluba in celo izsiljevati klub, ampak se je zelo opekel. Čeprav je TOP napadalec mu pri takem obnašanju to nič ne pomaga in sta ga s tem Chelsea in Conte postavila za zgled oz. opomin vsem ostalim, da se v Chelseaju tega ne bo toleriralo in zato sem zelo ponosen navijač Modrih.
darek 21.7.2017, 19:36 Prijavi komentar
Drgače pa kot igralec je TOP napadalec, in ga bi imel v ekipi še kr če bi bil predan
darek 21.7.2017, 19:35 Prijavi komentar
Če vprašamo našega sonavijača Prisioner-ja bi ga moral na kolenih prosit da ne gre.. ter ga obdržat za vsako ceno :)
Rosonero11 21.7.2017, 17:47 Prijavi komentar
To, da je glup se mu že na faci vidi, je pa vseeno (in to mi gre težko z jezika, ker ga ne maram) kvaliteten napadalec.
baltazar 21.7.2017, 16:25 Prijavi komentar
BRAVO BRAVO ! Chelsea bi Costo sigurno se potrebovali ...... vendar so se prav odlocili. Pa naj sedaj gre na kitajsko ?! Klub se je boril za prvaka ,on bi pa sel na kitajsko ....po pare!! Sedaj je prestopni ,chelse je pripeljal movega napadalca....diego pa se kaòoòoo smeji ,slika v dresu atletica. Costa costa glup si ko k....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE