Uredništvo    17. november 2012
Roberto Di Matteo bo verjetno izgubil Colea in Lamparda

O pogodbah ne ve nič

Trener Chelseaja Roberto Di Matteo pravi, da ne ve nič o pogodbah Franka Lamparda in Ashleyja Colea, ki utegneta po koncu letošnje sezone zapustiti klub.
SORODNE NOVICE
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
United več mesecev brez Erica ...
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni City gosti Tottenham
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V primeru, da si pri Chelseaju želijo zadržati izkušena Franka Lamparda in Ashleyja Colea, se bodo morali podvizati. Pogodbi se omenjenima nogometašema namreč iztekata, tako da bosta lahko že v januarju sklepala novi, z novima kluboma seveda. Trener Chelseaja Roberto Di Matteo si seveda želi, da bi stvar kar se da hitro razčistili, toda v tem trenutku mora priznati, da o tej temi ne ve veliko.

"Lampard? Klub in igralec se morata dogovoriti. S potekom pogovorov nisem seznanjen. Če je želja prisotna na obeh straneh, potem bo ostal pri nas. V zadnjem desetletju je Chelseaju dal veliko, zato bi bilo lepo, če bi svojo kariero sklenil tu," pravi Di Matteo. Franku Lampardu se v tem trenutku najbolj resno odpira Kitajska.  

O Ashleyju Coleu, za katerega naj bi se med drugim zanimal francoski PSG, pa Di Matteo pravi: "Oba igralca vesta, da si želim, da ostaneta. Oba sta fantastična, v preteklosti sta dobro igrala. To vesta, ker sem jima povedal in upam, da ostaneta."

Frank Lampard je v Chelsea prestopil leta 2001 iz West Hama, ki je z njegovo prodajo, tedaj Chelseaja še ni vodil Roman Abramovič, zaslužil 11 milijonov angleških funtov. Cole pa je na Stamford Bridge prišel po Abramovičevem prihodu, in sicer leta 2006, ko ga je Chelsea za pet milijonov angleških funtov speljal Arsenalu, ki je v zameno dobil še Williama Gallasa. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Uber_alles 17.11.2012, 13:13 Prijavi komentar
S potekom pogovorov ni seznanjen.. Pravi da neve ce je zelja kluba in igralca, da ostane...
terminator 17.11.2012, 09:16 Prijavi komentar
cole je še v dobri formi, lampard je pa že bolj tako tako :) še posebej zarad poškodb
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE