Uredništvo    21. maj 2017
Niozozemska legenda svetuje svojemu nekdanjemu klubu

Nujno je, da Hazard ostane

Legendarni Nizozemec Ruud Gullit je svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju sporočil, da mora storiti vse kar je v njegovi moči, da Belgijec Eden Hazard ne odide v drug klub.
SORODNE NOVICE
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Sturridge je všeč Valencii
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odlični Belgijec Eden Hazard je odigral eno ključnih vlog pri zadnjih dveh Chelseajevih naslovih, saj je samo v letošnji sezoni na 35 prvenstvenih nastopih prispeval kar 15 zadetkov in pet asistenc. Hazard se preko medijskih govoric že več let spogleduje s španskim velikanom Realom iz Madrida, legendarni Nizozemec Ruud Gullit, sicer tudi nekdanji trener Chelseaja, pa svojemu nekdanjemu klubu sporoča, da Hazarda ne sme izgubiti za nobeno ceno.

"V Angliji so najboljši trenerji, v Španiji pa najboljši igralci. Najboljši, kot sta Ronaldo ali Messi, igrajo v Španiji. To so igralci, ki odločajo, v katero smer se bo odvila tekma. Kar se Edena Hazarda tiče, bi bilo zelo pomembno, da ga Chelsea zadrži. Kaj bi storil, če ti bi te klical Real Madrid? Nujno je, da ga zadržijo. Igralce svetovnega razreda moraš imeti. Posamezniki tudi v današnjem nogometu še vedno ustvarjajo razliko,
" je povedal Gullit.

"V Premier League je več takih primerov. Denimo Alexis Sanchez z Arsenalom, Harry Kane in Dele Alli s Tottenhamom, to lahko vidite tudi s Hazardom in Chelseajem. Posamezniki ustvarjajo razliko in to je dobro za nogomet, saj je to razlog, zaradi katerega ljudje hodijo na tekme. Za to plačujemo. Želimo videti posameznika. Taktiko pripraviš tako, da individualna igra najbolj pride do izraza."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE