Anže Zajič   26. marec 2014
Jorge Garcia iz Urugvaja umoril svojega očeta!

Nekoč Chelsea, danes norišnica

Jorge Garcia je bil nekoč na pragu prestopa v vrste angleškega velikana Chelseaja. Danes je obsojeni morilec, ubil je lastnega očeta! Toda ni v zaporu, zdravi se v - norišnici!
SORODNE NOVICE
Uradno: Schweinsteiger bo še g...
18.1.2018 | Mednarodni nogomet
Lazarević se seli na Poljsko
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Chelsea hoče Andyja Carrolla
17.1.2018 | Evropske lige
FA pokal: Chelsea na popravni ...
17.1.2018 | Mednarodni nogomet
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Urugvaj pretresa žalostna zgodba nekoč sila nadarjenega nogometaša po imenu Jorge Garcia. Ko je slednji prvič opozoril nase, so hitro zanimanje zanj pokazali tudi klubi iz Evrope. Na koncu so bili najbolj konkretni pri Chelseaju, Londončani so ga povabili na preizkušnjo. Na Otoku je preživel nekaj tednov, opravil je nekaj treningov, menda je zadovoljil okus strokovnega štaba. Govorilo se je, da je bil s Chelseajem vse dogovorjen in da je prestop padel v vodo tik pred zdajci. To ga je bojda povsem sesulo, po vrnitvi domov ni bil več isti. Sicer je nadaljeval igrati, a kmalu so se začele  težave, ki so na koncu vodile do tragedije. Branilec je začel popivati, nemalokrat je prišel v navzkrižje s policisti. Alkoholnim ekscesom je sledilo nasilniško obnašanja, večkrat je bil kaznovan. Nogometno pa je nazadoval.
 
Drama je nove razsežnosti dobila februarja, ko je umrla njegova mama. Zadela jo je krogla, ki je bila namenjena nekomu drugemu. Za Garcio je bil to zadnji udarec, nato so se težave le še stopnjevale. Dokler ni po prepiru v navalu beseda s pepelnikom udaril po glavi očeta in ga - umoril! Znašel se je za zapahi, nakar so ga po procesu zaprli v psihiatrično ustanovo v Montevideu. Pravijo, da trpi za akutnim delirijem, ta se odraža pri motnji zavesti, orientacije, spomina, razmišljanja in vedenja. Koliko časa se bo Garcia zdravil, ni znano, jasno pa je, da je njegova nogometna zgodba končana. Obetal je veliko, dosegel pa malo oziroma skoraj nič.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Judas 26.3.2014, 19:54 Prijavi komentar
doktor ti si pa res en bolnik. Direkt za norišnico ;)
Neki074 26.3.2014, 19:13 Prijavi komentar
Saj ne, da kaj olajša zgodbo, ampak mislim, da se v takem primeru reče, da ga je "ubil". Ker najbrž ni načrtoval umora s pepelnikom, da bi se kvalificiralo za umor.
doktor 26.3.2014, 18:18 Prijavi komentar
pravi za real. en par takih pacientov že imajo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE