Damjan Tratnik   9. avgust 2015
Jose Mourinho je krivca za remi proti Swanseaju našel v svojih vrstah

Mourinho besen na Evo Carneiro

Trener Chelseaja Jose Mourinho je po remiju proti Swanseaju zlil gnojnico na svojo zdravniško ekipo, ki je po njegovih besedah delovala "impulzivno in naivno".
SORODNE NOVICE
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Conte: Sanchez? Mislim, da ne
16.1.2018 | Evropske lige
Shaw za povratek hvali Mourinh...
16.1.2018 | Evropske lige
Prestop Sancheza odvisen od Ar...
16.1.2018 | Evropske lige
Walcott pred vrati Evertona
16.1.2018 | Evropske lige
Mourinho: Imamo možnosti za Sa...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Jose Mourinho je po remiju proti Swanseaju, ki za branilca naslova angleškega prvaka pomeni rezultatski neuspeh, povlekel novega aduta iz roka, ko gre za iskanje krivca. Tokrat ni veliko razpredal o upravičenosti izključitve vratarja Thibauta Courtoisa, veliko več pa je imel za povedati o reakciji svoje zdravniške ekipe na čelu s priljubljeno Evo Carneiro. Chelsea je del srečanja odigral z devetimi igralci na terenu, potem ko so zdravniki nudili pomoč Edenu Hazardu, čeprav slednji ni dajal občutka, da je staknil poškodbo, ki bi terjala daljšo pomoč. Ker pravilnik veleva, da mora igralec, ki je predmet zdravljenja, zapustiti teren, je Chelsea igral z devetimi igralci, to pa je pošteno razhudilo Mourinha, ki je Carneirovi med in po tekmi namenil precej krepkih besed.

"Nezadovoljen sem s svojim zdravniškim osebjem. Bili so impulzivni in naivni. Če si nosilec opreme, zdravnik ali sekretar, ki sedi na rezervni klopi, bi pričakoval, da razumeš igro. Moraš se zavedati, da zdravljenje pomeni, da imaš igralca manj na terenu, zato moraš dobro vedeti, da ima obravnavani igralec resen problem. Prepričan sem bil, da je bilo z Edenom vse v redu. Bil je le utrujen," je povedal Mourinho.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 39
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Albion_cfc 10.8.2015, 12:45 Prijavi komentar
Dragi pisuni, drugič si raje prej poglejte dejanske intervjuje, da se ne bote spet naredli norca iz samih sebe: https://www.youtube.com/watch?v=5TIYfIkbb2U ; https://www.youtube.com/watch?v=HceCS8PDZjc
Albion_cfc 10.8.2015, 12:43 Prijavi komentar
Res neverjetno! Lahko milo rečemo, da je bil Chelsea že na prvi tekmi oškodovan (saj bi vsaj namesto penala moral biti prosti strel na robu kazenskega) in Mourinho tega ni želel komentirati, kot je povedal v enem poznejšem intervjuju, noče že prvi dan nove sezone začeti "vojne" in se je vzdržal komentarja na to temo in tako novinarji tega niti ne omenjajo. V intervjuju takoj po tekmi je podal točno tako izjavo kot ste jo zapisali zgoraj. V celem intervjuju ni omenil imena "Eva Carneiro" a vi pisuni in tudi vsi drugi pograbite točno to in daste to celo v naslov, da bo ja več bralcev. Eni vaši angleški kolegi so šli celo še dalje in Mourinha obtožili celo seksitičnih komentarjev, kljub temu, da ni posebej omenil Eve in da sta v zdravniški ekipi ženska in moški. Najhujše pa je to, da pišete, kot, da ima Mourinho osebno nekaj proti Evi. Dejansko pa je zadeva samo na profesionalni ravni in je podobna kot kadar šef v podjetju nadere delavko ali delavca zaradi slabega dela in ne zaradi njegove/njene osebnosti. Iz zapisov medijev se zdi celo, da hočejo prikazat kot, da je Mourinho zvalil krivdo za remi na Evo. Medtem, ko v drugem intervjuju jasno pove, da je v določenih okoliščinah (ko, imaš igralca manj 35 minut in v tem času ne vodiš) remi, celo na SB-ju dobrodošel. Zdravniško ekipo bi krivil samo v primeru, da bi dobili zadetek v protinapadu, ko je bilo na igrišču 9 igralcev in bi posledično zaradi tega izgubili.
luka1992 10.8.2015, 10:18 Prijavi komentar
katonka@get a help !!!
Messiniesta 10.8.2015, 10:10 Prijavi komentar
in ja ko chelsea1905 pise o sindromu Barce to da je nekdo na tleh... js se iz tekem med Chelsea in Barcelono spomnem, da so igralci Chelsea vedno vec casa prezivel na tleh.
Messiniesta 10.8.2015, 10:07 Prijavi komentar
Mr. Hazard nekak nisem sel brat debate, ampak se ne spomnem da bi kej tazga priznal.
katonka 9.8.2015, 22:38 Prijavi komentar
Nisem gledal tekme. Nimam pojma kdo je kaj zajeal. Nimam pojma kako je bila statististika. Ampak ko tak na hitro preberem naslove in spen prokl*ti Muri. Naj gre v K***C budala jedna. Upam da spuši po celi črti gov*o jedno mudrijansko. Vsak čast Swansea City! :-)
visca22 9.8.2015, 17:19 Prijavi komentar
Mr. Hazard haha kreten :))
NK Rudar Velenje 9.8.2015, 16:01 Prijavi komentar
optimizem fantje ;)
Mr. Hazard 9.8.2015, 15:34 Prijavi komentar
Še sami navijači Barce so pred meseci priznali, da se klub bruka in da je dosegel najnižjo točko od obstoja... sam itak kaj čem to tebi razlagat, ko si pa neki posebnega
Dinho8O 9.8.2015, 15:17 Prijavi komentar
Nisem gledal tekme, ampak verjetno del krivde nosi tudi hazard, ki je pretiraval z valjanjem po tleh. Eva je samo opravljala svojo službo, naj mourinho raje poštima svoje varovance.
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE