Damjan Tratnik   22. december 2010
Francoski up si je prislužil novo pogodbo

Kakuta podaljšal s Chelseajem

Mladi francoski up Gael Kakuta je prepričal vodstvo angleškega Chelseaja, ki je z njim podpisalo novo štiri in pol letno pogodbo. V Londonu nanj resno računajo.
SORODNE NOVICE
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Chelsea je podpisal novo pogodbo z nogometašem, zaradi katerega se je pred letom dni znašel v globokih težavah. Zaradi Francoza Gaela Kakutaja je namreč FIFA Chelseaju začasno prepovedala nakupovanje novih nogometašev, saj naj bi londonski klub načrtno dosegel, da je tedaj 17-letni Francoz enostransko prekinil pogodbo s francoskim prvoligašem Lensom. Športno arbitražno sodišče je odločitev FIFA kasneje razveljavilo, po burnem začetku skupne poti pa je Kakuta počasi že pričel dokazovati, da ves prah okoli njegovega imena le ni bil zaman.

Pod vodstvom Carla Ancelottija je v zadnjih dveh sezonah že petkrat zaigral v angleškem prvenstvu, po vse hitrejšem napredku pa ga je vodstvo kluba nagradilo z novo štiri in pol letno pogodbo. Kakuta je ob domačemu upu Joshu McEachranu eden od mladih igralcev, od katerih pri Chelseaju dolgoročno pričakujejo največ.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE