Klemen Kos   6. november 2014
Branislav Ivanović po tekmi v Ljudskem vrtu

Igrali smo premalo intenzivno

Branilec Chelseaja Branislav Ivanović je priznal, da sinoči s soigralci niso upravičili pričakovanj ter da s predstavo v Ljudskem vrtu nikakor ne morejo biti zadovoljni.
SORODNE NOVICE
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Courtois želi Oblakovo mesto
8.12.2017 | Evropske lige
Gregor Bajde v Mariboru do 202...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Marcos Tavares, prava legenda
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Ganso: Handanović je branil vs...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Chelseajevi zvezdniki v veliki večini sinoči po tekmi v Ljudskem vrtu za predstavnike sedme sileniso bili dostopni. Glavnina zvezdnikov je hitro zdrvela mimo domače in britanske sedme sile, nekoliko bolj odzivni pa so bili do navijačev, saj se je večina – med njimi tudi Jose Mourinho – slikala z njimi in podpisala nekaj avtogramov. Nekoliko več časa sta si za druženje z novinarji vzela le srbska nogometaša Nemanja Matić in Branislav Ivanović, ki sta v spremstvu Chelseajevih medijskih "kontrolorjev" potrpežljivo odgovarjala na številna vprašanja. Zanimivo – Matić in Ivanović sta bila "glas" Chelseaja tudi na prijateljski tekmi med Olimpijo in Chelseajem v Ljubljani, medtem ko se je večina ostalih zvezdnikov precej hitro skrila na klubski avtobus.

Branislav "Bane" Ivanović, sijajni bočni branilec iz Sremske Mitrovice, ni bil najbolj zadovoljen. Slovenijo je obiskal že večkrat, a zmage pri nas še ni dočakal – leta 2009 je s srbsko reprezentanco v Ljudskem vrtu doživel enega najbolj bolečih porazov v svoji karieri, povratek na Štajersko pa se tudi pet let kasneje zanj ni končal najbolje.

"Če bomo v Liverpoolu igrali tako, kot smo danes proti Mariboru, bomo ostali brez točk. Ta tekma je opozorilo za nas in mislim, da je to dobro. To je svarilo pred tem, da ne smemo popuščati niti za centimeter. Iz vsake tekme se moramo nekaj naučiti in zato je bil tudi remi v Mariboru za nas dobrodošel," je povedal Ivanović, ki meni, da Chelsea tekme ni odigral dovolj intenzivno.

"Začeli so dobro, nato pa popustili. To se nam je letos že nekajkrat zgodilo in to dobro. Po prejetem zadetku smo spremenili taktiko, zaigrali s tremi branilci in posledično več tvegali. Imeli smo priložnost za zmago, a smo hkrati v obrambi puščali več prostora. V tekmo smo šli premalo intenzivno in to je bil glavni problem. Trener ob polčasu ni bil preveč zadovoljen," je povedal Ivanović.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE