Damjan Tratnik   28. julij 2010
Carlo Ancelotti lahko zapravlja, v Chelseaju pravijo tudi:

Drogba ne bo odšel drugam

Če bo Italijan Carlo Ancelotti želel, se bo Chelsea še dodatno okrepil, zagotovo pa kluba ne bo zapustil Didier Drogba, vztrajajo na štadionu Stamford Bridge.
SORODNE NOVICE
City z absolutnim rekordom utr...
13.12.2017 | Evropske lige
Paul Pogba: Lahko bi odšel k R...
13.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav govorice niso bile ravno najglasnejše, pa so bile vendarle prisotne - za Didierja Drogbaja naj bi se ogrel Manchester City, nekateri so poročali, da se tudi reprezentant Slonokoščene obale spogleduje z odhodom drugam. Toda na štadion Stamford Bridge trdijo, da je to račun brez krčmarja oziroma scenarij, ki se preprosto ne bo uresničil. V vodstvu Chelseaja so hkrati razkrili, da ima trener Carlo Ancelotti na voljo kar nekaj denarja za nakupe novih nogometašev.

"Didier bo tudi v naslednji sezoni igral za Chelsea. Pogodba ga še naprej veže z nami in to je vse, kar nas zanima. Seveda pa nas govorice ne čudijo - vsako leto se ponavlja stara zgodba. Naši nogometaši so vedno v medijih, to je nekaj normalnega. Toda ponavljam, Didier Drogba bo tudi v prihodnje naš član," je razkril direktor londonskega velikana Ron Gourlay.

Chelsea se je zaenkrat okrepil zgolj z Yossijem Benayounom, toda denarja v blagajni je dovolj, da Italijan s trenerske klopi v klub pripelje še kakšen novi obraz. "Če bo izrazil željo, da bi se nam pridružil še kakšen novi nogometaš, bomo seveda premislili o tem. Dejstvo je sicer, da mora biti nogometaš iz pravega testa - takšnega, da se bo hitro prilagodil novemu okolju, hkrati pa mora biti normalna tudi njegova odškodnina. Če bo temu tako, potem ne bo težav - okrepili se bomo. A seveda zgolj, če bo Ancelotti ocenil, da je to potrebno," je še pojasnil direktor Londončanov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE