Uredništvo    1. november 2015
Bo Diego Costa spet kaznovan?

Costi grozi nova kazen

Diego Costa proti Martinu Škrtelu. Brazilec in Slovak sta bila spet v dvoboju, tokrat pa je vloga umazanca pripadla napadalcu Chelseaja, ki mu grozijo do štiri tekme prepovedi igranja.
SORODNE NOVICE
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige


Tudi včeraj, ko sta se Chelsea in Liverpool udarila v Premier League, smo videli dvoboj med Diegom Costo in Martinom Škrtelom, ki se že dolgo "ne moreta". Njuni dvoboji navadno postrežejo z grobostmi in nepopustljivostjo (na obeh straneh), pogosto pa prestopijo mejo zdravega okusa in športnega vedenja. Kdo je v tem dvoboju bolj umazan, presodite sami. Je pa posebej odmevna situacija z včerajšnje tekme, ko je Costa nepravilno oviral Škrtela in ga, potem ko sta oba pristala na tleh, še namerno brcnil v rebra, česar glavni sodnik Mark Clattenburg ni videl. O sporni situaciji so se včeraj in danes temeljito razpisali angleški mediji, ki so se o podrobnostih seveda pozanimali na počasnem posnetku, ki razkriva, da je Brazilec Slovaka res brcnil. Howard Webb, nekdanji sodnik, danes pa strokovni komentator, je mnenja, da si je Costa zaslužil rdeči karton. 

Kazen mu verjetno res ne bo ušla, kajti zna se zgoditi, da ga bo vodstvo lige kaznovalo na podlagi ogleda počasnega posnetka (problematično je sicer to, da je sodnik gledal v smer incidenta, a Coste ni kaznoval). Ker je Costa imel že veliko tovrstnih težav, lahko dobi do štiri tekme prepovedi igranja. Naj spomnimo, septembra je že dobil tri tekme prepovedi igranja zaradi prekrška nad Laurentom Koscielnyjem in Gabrielom iz Arsenala. 

Dvoboji Coste in Škrtela iz preteklosti

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 22
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
zmaj05 2.11.2015, 19:48 Prijavi komentar
majster!
PILDA 1.11.2015, 17:51 Prijavi komentar
Costo treba kaznovat ker se je namerno zaletev v komolec od Škrtela.
FCB 1.11.2015, 17:30 Prijavi komentar
Ma to je namerni start skrtla z rebri na costin podplat sodnik pa nic Pomoje zarota proti celsiju
minđa 1.11.2015, 16:32 Prijavi komentar
Se strinjam s prometejem... Škrtel se mu je nastavu... Sej se ja vid da je costa mižov ko je padal in da ni realne vrjante da bi namerno zadeol martina za katerega sploh ni mogu vedet da je tam. Plus v padanju je to čist normaln pojav, da v nogo brcneš proti tlem in se poizkušaš na ta način od tal odrint in ostat v ravnotežju...
smpatja 1.11.2015, 16:16 Prijavi komentar
A škrtelov komovček pa smrdi, ja sj vidjo res sam kar hočjo...
PROM€T€Y 1.11.2015, 15:45 Prijavi komentar
ubogi Costa....spet je revež na tapeti....pa se iz posnetka lepo vidi da je ravno takrat zapihal močan veterček in mu je prestavilo nogo na Škrtelova rebra....ja, zakaj pa je Škrtel ležal tam, po moje si je čisto sam kriv...hahahaah....vi samo zagovarjajte to opico od Coste...upam da dobi podobno kazen kot Suarez (10 tekem) gnoj...pfuj.
hazard17 1.11.2015, 15:36 Prijavi komentar
Sej se strinjam, da je to nova svinjarija Coste, ki očitno nima pet pik v glavi, samo tist komolec Škrtela se je zgodil že v prvem polčasu in je bil povsem nameren, sodnik pa nič. In to ni bilo prvič z njegove strani, ampak kaznuje se pa vedno samo Costo.
nananananananana 1.11.2015, 15:31 Prijavi komentar
Matech ne nabijaj k nimaš pojma. To kar si rekel si lahko pripišeš kar sebi. Bi ti pasal zraven imena.
Dirty D 1.11.2015, 15:30 Prijavi komentar
Seveda ima tudi Škrtel precej masla na glavi kar se tiče grobe igre in umazanih udarcev, toda v tem primeru je Costo s svojo normalno reakcijo dobesedno rešil. Sodnik je videl situacijo, Škrtel je dokaj hitro vstal, mu požugal da to se pač ne dela, podala sta si roke in to je bilo to. Če bi Škrtel odreagiral le malce bolj dramsko, bi Costa dobil rdeč karton...
Marky 1.11.2015, 15:09 Prijavi komentar
Ma sej Costa je itak opica, da večje ni, samo je Škrtel tud taki smrad, da glava peče..... Največ sranja je Costa v Angliji mel glih z Škrtelom, zakaj se te ni recimo z drugimi branilci tolkokrat zgrabo ko glih z njim... Pa ne zagovarjam Costo, da se ne bote spet palili, pač pravim...... Obadva sta blesava, en pač bolj od drugega......
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE