Uredništvo    14. oktober 2016
V Angliji so ukinili stave na odpoved Antoniu Conteju

Conte z nasmehom nad govorice

Trener Chelsaja Antonio Conte se je s šalami odzval na potezo nekaterih angleških stavnic, ki so ukinile stave na to, da bo naslednji prvoligaški trener, ki bo ostal brez službe.
SORODNE NOVICE
Conte: Neporaženi smo, a imamo...
21.1.2018 | Evropske lige
Klopp: Liverpool nikoli ne bi ...
21.1.2018 | Evropske lige
EPL: Favoriti do novih zmag
20.1.2018 | Evropske lige
Brighton z Locadio podrl prest...
20.1.2018 | Evropske lige
Klopp: Prvi vratar je zdaj Lor...
20.1.2018 | Evropske lige
Emerson Palmieri nova želja Ch...
20.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angliji klimo in utrip nogometnega dogajanja dostikrat dobro ponazarjajo različne stavnice, ki svojim klientom med drugim ponujajo tudi možnost stave na to, kateri bo naslednji trener v Premier League, ki se bo znašel na cesti. Kar nekaj večjih otoških stavniških hiš je v zadnjem času umaknilo stavo na to, da bo naslednji nesrečnik trener Chelseja Antonio Conte, ki je v zadnjem času z londonskim moštvom zapadel v slabšo serijo, saj je na zadnjih štirih tekmah osvojil vsega štiri točke.

Novinarji so Conteja soočili z "ukrepom" stavnic, na kar se je Italijan odzval s šalo.

"Rad bi našel možaka, ki je stavil svoj denar na to, da bom dobil nogo!"
 je povedal Conte, in nadaljeval.

"Težko je govoriti o takšni situaciji. Osredotočen sem na svoje delo in trudim se izboljšati ekipo. S klubom imam dobro komunikacijo in v tej zgodbi ni nobene resnice. Takšne informacije sprejemam z nasmeškom."

"Trudimo se popraviti formo in narediti korak naprej glede na lansko in letošnjo sezono. Želimo narediti nekaj pomembnega za sedanjost in prihodnost tega kluba. Moramo biti osredotočeni na svoje cilje. Pritisk pa je vselej prisoten, v tem si Anglija in Italija nista nič različni. S tem se moraš znati soočati. Vsi hočemo zmagovati in biti uspešni. Pritisk je pač del tega posla," je povedal Conte.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE