Damjan Tratnik   21. marec 2016
Italijanski selektor brez besed o Chelseaju

Conte še naprej molči

Italijanski selektor Antonio Conte še naprej trmasto molči in odvrača pozornost od govoric, ki ga neumorno povezujejo s prevzemom službe pri londonskemu Chelseaju.
SORODNE NOVICE
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iz tabora italijanske nogometne zveze (FIGC) so že prejšnji teden sporočili, da selektor Antonio Conte po izteku evropskega prvenstva v Franciji zapušča svoje delovno mesto. Marsikdo je to razumel zgolj kot formalnost pred potrditvijo Contejevega odhoda v Chelsea, ki pa se do danes še vedno ni zgodil. Nekdanji trener Juventusa o napovedani selitvi na Otok ni črhnil niti besedice, na tiskovni konferenci pred prihajajočimi prijateljskimi tekmami izbrane vrste pa ni želel razkriti niti tega, ali se bo vrnil v klubski nogomet.

"V tem trenutku me ne zanima čisto nič. Trenutno sem selektor reprezentance in to je izkušnja, iz katere sem se ogromno naučil," je povedal Conte, ki je v nadaljevanju le namenil nekaj besed svojemu skorajšnjemu slovesu od klopi azzurrov.

"Dolgo sem tehtal odločitev in ko nisem imel več pomislekov, sem poklical predsednika, ki je bil tisti, ki se je odločil zame in mi prvi ponudil službo. Vendar pa trenutno čutim veliko željo do dela. Zelo se že veselim prvenstva in komaj čakam, da se začne. To so stvari, ki se ti zgodijo enkrat v življenju in zato čutim tudi veliko odgovornost."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE