Uredništvo    19. julij 2017
Vodstvo angleških prvakov je nagradilo trenerja

Conte podpisal novo pogodbo

Vodstvo Chelseaja je tik pred odhodom na predsezonsko turnejo na Kitajsko naznanilo sklenitev nove dveletne pogodbe z italijanskim trenerjem Antoniom Contejem. Njegov pomočnik bo brat Rodolfa Vanolija Paolo.
SORODNE NOVICE
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Defoe v slogu Van Bastna in Os...
10.12.2017 | Evropske lige
Če ne marate Manchester Cityja...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V taboru Chelseaja so tik pred pričetkom predsezonskih priprav poskrbeli za pomembno kadrovsko novico. Naposled je namreč rešeno vprašanje pogodbe za trenerja Antonia Conteja, ki je v svoji krstni sezoni v angleškem nogometu Chelsea zmagoslavno popeljal do naslova državnega prvaka. V zadnjih mesecih so krožile govorice, da naj bi med Contejem in vodstvom kluba nastajale razpoke zaradi (ne)aktivnosti kluba na nogometni tržnici, kar je bil že v času njegovega vodenja torinskega Juventusa eden od razlogov za prekinitev sodelovanja.

Conte se je po prihodih Nemca Antonia Rudigerja in Francoza Tiemouja Bakayoka kot kaže pomiril, še vedno pa ima "v dobrem" nakup novega napadalca, ki bo v konici napada zamenjal prečrtanega Diega Costo. Conte je z vodstvom kluba podpisal novo dveletno pogodbo, po kateri naj bi neuradno njegova letna plača zrasla na kar 9 milijonov funtov.

"Zelo sem vesel, ker sem podpisal novo pogodbo s Chelseajem. V prvem letu smo močno garali in dosegli nekaj čudovitega in na to sem zelo ponosen. Zdaj bomo morali delati še bolj zagnano, če bomo želeli ostati na vrhu,"
je povedal Conte, direktorica kluba Marina Granovskaja pa je dodala.

"Antoniu je uspel izjemen dosežek, saj se je hitro prilagodil angleškemu nogometu in nas popeljal do naslova. Nova pogodba odraža naše prepričanje v to, da lahko z njim še naprej dosegamo izvrstne rezultate tako v domačem prvenstvu kot v Ligi prvakov."


Pri Chelseaju so objavili še kadrovski novici, ki se tičeta Contejevega strokovnega štaba. Še posebej zanimivo je ime njegovega novega pomočnika in sicer bo v enem najbolj prestižnih klubov na svetu deloval Paolo Vanoli, sicer brat nekdanjega trenerja Kopra in Olimpije Rodolfa Vanolija.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
viking-juve 19.7.2017, 11:41 Prijavi komentar
Zdaj bojo igral ligo prvakov ne samo premier leauge in bomo videli pravi obraz conteja. Z juventusom se je zelo slabo igral LP
LedleyKing 19.7.2017, 09:35 Prijavi komentar
Chelsi bo spet mocen, Bakayoko, Rudiger sta top.
Smrda 19.7.2017, 08:39 Prijavi komentar
Conte legenda! Drugače pa, tudi letos fantasy PL, Tolkec liga, koda 91646-24685. Dobrodošli!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE