Damjan Tratnik   21. julij 2010
Santos zavrnil ponudbo za svojega mladega zvezdnika Neymarja

Chelsea jih ni prepričal

Kdaj se bo v Evropo preselil mladi Neymar? To bo vsekakor odvisno tudi od tega, če se bo našel klub, ki bo Santosu pripravljen plačati več kot zgolj zasoljeno odškodnino.
SORODNE NOVICE
Neymar: Odločitev ta teden
17.8.2010 | Evropske lige
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Mlademu Neymarju napovedujejo izjemno kariero. Pravijo, da ima vse, kar potrebuje, da postane vsaj tako dober, če ne še boljši, kot so (bili) njegovi rojaki Ronaldo, Ronaldinho, Rivaldo in še bi lahko naštevali. Vse lepo in prav, a dejansko bo prava vrednost 18-letnika znana šele, ko se bo enkrat preselil v Evropo, kjer se igra najboljši in najzahtevnejši nogomet. Da se bo to slej kot prej zgodilo, ni dvoma, vprašanje je le, kdaj. Toda letos očitno še ne, vsaj če sodimo po tem, da je vodstvo Santosa zavrnilo ponudbo Chelseaja, ki je bila vse prej kot slaba. Londončani naj bi za Neymarja nudili okoli 20 milijonov evrov, kar pa očitno ni dovolj.

"Santos sporoča, da je prejel uradno ponudbo s strani Chelseaja iz Anglije za odkup napadalca Neymarja. Toda pri Santosu nimamo nikakršnih namenov, da bi sploh začeli s pogovori glede prodaje našega nogometaša," so sporočili iz vodstva brazilskega kluba. Za Neymarja naj bi se sicer zanimali tudi Manchester United, Inter, Real iz Madrida, Manchester City in tudi AC Milan, toda kdor ga bo želel pripeljati v svoje vrste, bo moral - tako brazilski mediji - ponuditi vsaj 30 milijonov evrov. Če ne še občutno več. Ni kaj, talenti so pač dragi.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Ledinho 21.7.2010, 17:11 Prijavi komentar
Mla je še res mlad. Je pa res arogantno od kluba, da zavnnrejo 20 mio težko pogodbo. Verjetno se je že dostikrat zgodilo, da so v takem primeru oz podobnem igralca čez leto ali dve, ko ni mel tako dobre sezone prodali za pol manjšo vsoto in bili zadovoljni, medtem ko leto ali dve pred tem niso bili zadovoljni z 2x višjim zneskom
gigibuffon 21.7.2010, 16:43 Prijavi komentar
ta tip ma 50 kil nebi biu za angleški fuzbal pomoje bi se u kkšni španski bolš znajdu u barco bi mogu jit sam ne vem kdo ti bo dau 30M za 18 letnika
Poli 21.7.2010, 14:03 Prijavi komentar
Kakšen Čelzi, tam si bo uničil kariero saj ne znajo delati z mladimi oz. jih uvajati v 1. ekipo, pa še Angleška liga ni za te krhke lahkokategornike iz Brazilije.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE