Damjan Tratnik   12. maj 2015
Se bo odlični češki vratar preselil v Turčijo?

Čech v pogovorih z Bešiktašem

Zastopnik češkega vratarja Petra Čecha je razkril, da se trenutno pogovarja o možnosti selitve nogometaša Chelseaja v vrste turškega velikana Bešiktaša iz Carigrada.
SORODNE NOVICE
Liverpool blestel v Bournemout...
17.12.2017 | Evropske lige
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
Guardiola nima besed za De Bru...
17.12.2017 | Evropske lige
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Petr Čech ima za seboj sezono, ki je malce skazila njegovo sicer imenitno kariero v vrstah aktualnega angleškega prvaka Chelseaja. Odlični Čeh je po odločitvi trenerja Londončanov Joseja Mourinha svoje mesto med vratnicama prepustil skoraj deset let mlajšemu Belgijcu Thibautu Courtoisu, zato je bolj ali manj jasno, da bo poleti zamenjal klub.

V preteklih prestopnih obdobjih so Čecha mediji povezovali s številnimi evropskimi velikani (Real Madrid, Roma, Arsenal, Paris Saint Germain, Monaco, Dortmund …), njegov zastopnik Viktor Kolar pa je razkril, da bi 32-letni Čech kariero vendarle lahko nadaljeval v precej manj glamuroznem okolju kot bi mu ga lahko ponudili prejšnji snubci. Zanj se je namreč resno zagrel turški Bešiktaš.

"Sem v stiku z Bešiktašem. Trenutno se pogovarjamo, vendar nič več od tega. Turčija je ena od možnosti, Petr pa se bo odločil, ko bo sezone konec,"
je povedal Kolar.

Trener Chelseaja Jose Mourinho se je sprijaznil s tem, da Čech ne namerava še ene sezone preživeti na takšen način, kljub temu pa je pred njegovim odhodom izrazil jasen pogoj.

"Nikakor nočem, da podpiše za drug angleški klub. Seveda pa sem le trener in zato moje mnenje ne odloča. Če bo odločitev vodstva kluba drugačna od moje, bom to spoštoval."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE