Uredništvo    4. marec 2014
Na Češkem po starem

Čech sedmič najboljši na Češkem

Vratar Chelseaja Petr Čech je že sedmič v karieri prejel priznanje za najboljšega češkega nogometaša leta. Med najboljšimi tremi še Tomaš Rosicky in Vladimir Darida.
SORODNE NOVICE
Naslov Tigresa slavilo pol mil...
12.12.2017 | Mednarodni nogomet
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Damir Mišković ima podporo nav...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Rosaria razvili najve...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Po treh mesecih prva domača zm...
11.12.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Rajko Rotman zadel za z...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Vratar Chelseaja in češke reprezentance Petr Čech že skoraj debelo desetletje v domovini nima prave konkurence. Eden najboljših evropskih vratarjev je že sedmič v svoji karieri prejel priznanje za najboljšega češkega nogometaša leta, tudi tokrat pa je bila njegova zmaga prepričljiva, saj Čech v domovini že dalj časa nima pravega tekmeca. Drugo mesto je zasedel izkušeni vezist Arsenala Tomaš Rosicky, na tretje mesto pa se je zavihtel dober znanec Maribora Vladimir Darida, ki je po izteku obeh kvalifikacijskih tekem za uvrstitev v Ligo prvakov zapustil Viktorio iz Plzna in se preselil k nemškemu Freiburgu.

Za najboljšega mladega nogometaša leta je bil izbran napadalec West Bromwicha Matej Vydra, nagrada za najboljšega trenerja pa je pripadla Pavlu Vrbi, ki je lani zapustil klop Viktorie iz Plzna in sedel na stolček češke izbrane vrste.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE