Anže Zajič   2. december 2011
Sam Hutchinson se je vrnil iz pokoja in spet podpisal za Chelsea

Bolečina je popustila

Pred časom eden bolj nadarjenih angleških branilcev Sam Hutchinson se je vrnil iz pokoja. Njegovo koleno, ki mu je dodobra zagrenilo življenje, se je presenetljivo povsem zacelilo.
SORODNE NOVICE
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jose Mourinho ga je označil za velikega talenta, toda zgodba Sama Hutchinsona je v trenutku, ko bi moral eksplodirati kot nogometaš, zavila v napačno smer. Fantu je življenje zagrenila poškodba. Tako resna poškodba kolena, da se je moral celo posloviti od nogometa. Solz tedaj seveda ni skrival. Bil je na pragu članske ekipe Chelseaja, ko so se mu sanje razblinile kot milni mehurček. Pri dvajsetih. Danes je Hutchinson star 22 let, po dobrem letu v "penziji" pa je z veseljem ugotovil - bolečina je povsem izginila. Hutchinson je sicer ostal pri Chelseaju, kjer se je ukvarjal s treniranjem mladih nogometašev, njegov matični klub pa mu je sedaj, ko je dejansko postalo jasno, da se je koleno povsem zacelilo, v podpis zopet ponudil pogodbo. Ki jo je mladenič seveda z veseljem tudi podpisal.

"Enkratno je biti spet nazaj in zares se veselim prihodnosti. Moje okrevanje je bilo dolgotrajen proces, vsak teden je bil pomemben. Nisem še povsem izven rehabilitacije, toda lahko odigram celotno tekmo in se počutim dobro. Na začetku sem treniral tri dni in nato počival, sedaj lahko že štiri dni in šele nato počivam. Dejstvo je, da se moram držati načrta in ves čas poslušati zdravnike," je pojasnil Hutchinson, ki je v članski ekipi Chelseaja sicer debitiral maja 2007 na tekmi proti Evertonu, zadnjič pred upokojitvijo pa je igral 25. aprila 2010 proti Stoke Cityju. Na igrišča se je vrnil 16. julija, ko je odigral 45 minut proti Crawleyju, včeraj je tudi uradno podpisal novo pogodbo z modrimi s štadiona Stamford Bridge. Za leto in pol. V prihodnje morda sicer ne bo igral kdo ve kako pomembne vloge v članski ekipi (vse bo pač odvisno od tega, kako se bo koleno obnašalo), a zanj je verjetno največja zmaga že to, da se je sploh vrnil, čeprav so mu zdravniki sprva dejali, da nogometa ne bo več mogel igrati.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
chelsea_maribor fan1 2.12.2011, 16:19 Prijavi komentar
upam da se vrne v prvo moštvo sam se bojim da bo za ivanovićem,bosingwo,clifordom in toddom kanom peta izbira ampak res upam da mu da villias-boas šanso na kakšni tekmi v FA cupu,in v PL ko bomo v visokem vodstvu.COME ON HUTCHINSON!!!!!!!!
!nTernisTa 2.12.2011, 15:36 Prijavi komentar
To je to :)
Joga Bonito 2.12.2011, 13:13 Prijavi komentar
chelseaFC +1
RONI 2.12.2011, 12:28 Prijavi komentar
Škoda talenta, upam da se mu vseeno uspe vrniti
chelseaFC 2.12.2011, 11:18 Prijavi komentar
Škoda, da se je poškodoval saj je bi eden večjih talentov pri Chelsea-ju pa še otrok kluba je.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE