Damjan Tratnik   15. september 2010
Rus pozimi ne bo odšel

Ancelotti: Žirkov ostaja

Juri Žirkov, odlični ruski nogometaš, ki pri Chelseaju nikakor ne najde poti v prvo moštvo, pozimi kljub drugačnim govoricam ne bo zapustil Londona. Carlo Ancelotti namreč računa nanj.
SORODNE NOVICE
Kloppu ni všeč vzdevek "Fab Fo...
18.12.2017 | Evropske lige
City bi iz Pepa Guardiole nare...
18.12.2017 | Evropske lige
Liverpool blestel v Bournemout...
17.12.2017 | Evropske lige
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Juri Žirkov je v Chelsea prišel optimističen in prepričan, da bo v Premier League stopil velik korak naprej v svoji karieri. Ruski reprezentant, ki igra na levi strani, pa se v Angliji zaenkrat še ni najbolje znašel, tudi po zaslugi dobrih iger Florenta Maloudaja in Ashleyja Colea, ki igrata fantastično in sta v udarni enajsterici tako rekoč nezamenljiva. Prav zaradi tega so se v otoških medijih pojavile govorice, da utegne Rus že pozimi zamenjati sredino. No, govorice je nemudoma ohladil trener Chelseaja Carlo Ancelotti, ki trdi, da Žirkov ne bo odšel.

"Z njim mi ni potrebno govoriti o njegovi prihodnosti. To pa zato, ker je njegova prihodnost pri Chelsea. Juri je dober nogometaš. Dobro ve, da je v najboljših klubih konkurenca za mesto v moštvu ogromna, zato se bo moral potruditi. Mislim pa, da bo imel v letošnji sezoni veliko priložnosti za igro, ker igramo v številnih tekmovanjih. Vsi naši igralci morajo biti pripravljeni za igro," je dejal Ancelotti in javno pomiril 27-letnega Rusa, ki je v Chelsea prišel iz vrst moskovskega CSKA-ja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE