Uredništvo    28. maj 2017
Celta iz Viga je imenovala novega trenerja

Unzue je novi trener Celte

Pomočnik Luisa Enriqueja in eden od kandidatov za trenerski stolček Barcelone Juan Carlos Unzue je podpisal dveletno pogodbo s Celto iz Viga.
SORODNE NOVICE
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
V Realu bi Neymar lažje osvoji...
8.12.2017 | Evropske lige
UEFA Carvajala kaznovala zarad...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Trenerska naveza Luis Enrique - Juan Carlos Unzue je od danes naprej v celoti del zgodovine španskega velikana Barcelone. Enriquejev asistent je bil dalj časa omenjan celo kot eden osrednjih kandidatov za prevzem vodenja Barcelone od Luisa Enriqueja, na koncu pa so se v klubu očitno odločili drugače, saj bo po vsesplošnem pričakovanju javnosti jutri kot novi trener Kataloncev zaprisegel dosedanji trener Athletica Ernesto Valverde.

Zagotovo novi trener Barcelone ne bo Unzue, saj je danes podpisal dveletno pogodbo s Celto iz Viga, kjer bo tako sledil svojemu nekdanjemu nadrejenemu, ki je pred prihodom na klop Barcelone vodil prav Celto. Unzue Celto dobro pozna, saj je v sezoni 2013/14 v Vigu opravljal vlogo Enriquejevega pomočnika. Unzue bo na klopi letošnjih polfinalistov evropske lige nasledil Argentinca Eduarda Berizza, ki bo po vsej verjetnosti postal novi trener Seville.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE