Anže Zajič   19. januar 2011
Italijanski prvoligaš Catania je dobil trenerja iz Argentine

Simeone se je vrnil

Upokojeni argentinski nogometaš Diego Simeone se je vrnil nazaj v Italijo. Bivši trener River Plateja je prevzel vodenje Catanie, ki je pred tem odpustila Marca Giampaola.
SORODNE NOVICE
Inter želi podaljšati bivanje ...
16.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Maxi Lopez in ostali nogometaši Catanie so dobili novega trenerja. (foto: Getty Images)
Potem ko so iz vodstva italijanskega prvoligaša Catanie sporočili, da Marco Giampaolo ni več trener članske ekipe (postal je šesta trenerska žrtev v tej sezoni Serie A), je kaj hitro postalo jasno, kdo bo naslednji, ki bo prevzel klub iz Sicilije. V Italijo se je namreč vrnil Diego Simeone, nekdanji nogometaš iz Argentine, ki se ga najbolj spomnimo kot borbenega defenzivnega vezista Seville, Atletica iz Madrida, Interja in Lazia. V Italiji je igral tudi za Piso, kot trener je nazadnje vodil San Lorenzo, pred tem pa tudi River Plate, Estudiantes in Racing Club. Argentinski prvak je postal tako z Estudiantesem kot tudi Riverjem.

40-letnik, ki je v svoji karieri 106-krat oblekel tudi dres reprezentance Argentine, je s Catanio že podpisal pogodbo, in sicer bo Slone s štadiona Angelo Massimino vodil vsaj do 30. junija 2012. Simeoneja sicer ne čaka lahka naloga, saj je Catania na zadnjih sedmih tekmah slavila vsega enkrat in se nahaja zgolj tri točke nad nevarnimi vodami.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE