Anže Zajič   3. januar 2012
Nič od prestopa Maxija Lopeza v AC Milan

Rok je pretekel

Italijanski velikan AC Milan je izpustil iz rok priložnost, da bi se okrepil z Maxijem Lopezem. Argentinec zaenkrat ostaja pri Catanii, zna pa se zgoditi, da bo kmalu zapustil Italijo.
SORODNE NOVICE
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
Hamšik: Našim sanjam je ime sc...
15.1.2018 | Evropske lige
Če gre Nainggolan na Kitajsko,...
15.1.2018 | Evropske lige
Oblasti zanikale Berlusconijev...
13.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Catania in AC Milan sta se vse dogovorila za prestop Maxija Lopeza na San Siro, toda posel je padel v vodo. Kot so pojasnili Sicilijanci, so severnjaki iz rok izpustili priložnost, potem ko se niso zdržali dogovorjenega roka. Argentinec bi moral biti v tem trenutku že član AC Milana, kjer pa so se odločili, da bodo raje čakali na njegovega rojaka Carlosa Teveza. Slednji hoče v Milano, a se Italijani z Manchester Cityjem še niso dogovorili.

"Bomo videli, kaj se bo zgodilo z Lopezem. Dejstvo je, da smo imeli z AC Milanom dogovor, ki pa ne velja več. Postavljen je bil rok, ki pa je pretekel in ne velja več. Je pa res, da nikoli ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo na nogometni tržnici. Pred nami je še ves januar... V vsakem primeru pa se bomo lahko sedaj začeli pogovarjati tudi z drugimi klubi. V tem trenutku sta možna predvsem dva scenarija - prvi je, da bo igralec odšel na tuje, drugi pa, da bo ostal pri nas," je pojasnil predsednik Catanie Antonino Pulvirenti.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE