Anže Zajič   15. januar 2013
Catania noče prodati Francesca Lodija

Januarja ne gre nikamor

Antonino Pulvirenti, predsednik italijanskega prvoligaša Catanie, je upravi AC Milana sporočil, da se lahko obriše pod nosom za njihovega vezista Francesca Lodija.
SORODNE NOVICE
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko se je huje poškodoval nizozemski vezist Nigel De Jong, so se pri AC Milanu podali v lov za novim nogometašem sredine igrišča, hitro pa je v javnost pricurljala novica, da so se na San Siru najbolj ogreli za Francesca Lodija. Slednji je star 28 let, igra za Catanio in je v tej sezoni na 19 tekmah v Serie A zabil 4 gole. Na Siciliji igra pomembno vlogo, prav zaradi tega pa pri Catanii pravijo, da se lahko v prestolnici Lombardije obrišejo pod nosom za njegove usluge.

"Govorice o Lodijevem odhodu iz našega kluba niso nič drugega, kot navadna potrata časa," se je slikovito izrazil predsednik Catanie Antonino Pulvirenti in dodal: "Niti najmanjše možnosti ni, da bi januarja tako korenito posegli v projekt, s katerim smo začeli poleti. Zato smo vse ponudbe že vrnili pošiljateljem. Šele po koncu sezone se bomo usedli za mizo in se pogovorili o tem, koga prodati in koga zadržati." V Neaplju rojeni Lodi za Catanio igra od januarja 2011, v svoji karieri pa je bil tudi član Empolija, Vicenze, Frosinoneja in Udineseja. Za Catanio je doslej zabil 18 golov na 76 tekmah.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE