Anže Zajič   27. marec 2013
Rolando Maran podaljšal s članom Serie A

Catania mu povsem zaupa

Čeprav je ta sezona za Rolanda Marana šele prva v Serie A, s Catanio niza zelo dobre rezultate. Dovolj dobre, da so Sicilijanci z njim podpisali novo pogodbo do 2015.
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Catania velja za prijetno presenečenje sezone v Serie A. Sicilijanci so bili pred začetkom uganka, saj je trener Vincenzo Montella pospravil kovčke in se preselil v Firence k Fiorentini, marsikoga pa je bilo strah, kako se bo kot njegov naslednik znašel na glavni sceni nedokazani Rolando Maran. Toda slednji je hitro osvojil navijače in prepričal tudi vodstvo svojega kluba. Catania pod njegovo taktirko igra zelo dobro, pridno nabira točke in se bori celo za preboj v Evropo, za vse to pa je bil Maran sedaj nagrajen tudi z novo pogodbo, ki bo veljala vse do junija 2015.

"Z veseljem sporočamo, da smo podpisali novo pogodbo s trenerjem Maranom. Prvič, odkar smo začeli z našim projektom, lahko zremo bolj v prihodnost, prvič lahko načrtujemo stvari za obdobje naslednjih treh let. To priča o tem, da delamo pravilno in da je bila naša odločitev prava. Za nami je izjemna sezona, ki je vsekakor izhodišče za to, kako moramo nadaljevati z delom tudi v prihodnje," je zadovoljen predsednik Catanie Antonino Pulvirenti. Ob tem je zanimivo, da je za Marana to šele prva sezona v Serie A! Pred tem je služboval pri Vareseju, v preteklosti pa je treniral tudi Vicenzo, Triestino, Bari, Brescio in Cittadello. Pod vodstvom 49-letnika Catania trenutno zaseda osmo mesto  v italijanskem prvenstvu in je le dve točki oddaljena od preboja v ligo Europa.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE