OSTALE NOVICE
Stran
od 4
8.1.2015
Evropske lige
Etien Velikonja se je vendarle uspel rešiti primeža Cardiff Cityja. Vsaj začasno. V belgijski Lierse, ki se bori za obstanek v ligi, ga je namreč odpeljal Slaviša Stojanović. Po koncu sezone povratek v Cardiff.
7
18.9.2014
Evropske lige
Cardiff City bo danes skoraj zagotovo odpustil trenerja. Ole Gunnar Solskjaer bo tako na klavrn način končal svojo prvo trenersko avanturo v angleškem nogometu.
4
28.8.2014
Evropske lige
"Maribor? Nič ne vem," pravi Etien Velikonja, ki si ga je Zlatko Zahović zaželel kot okrepitev za Ligo prvakov. Velikonja je za Cardiff odigral deset minut na zadnji tekmi, stremi pa k rednemu igranju. Ne nujno v Cardiffu.
24
27.7.2014
Evropske lige
Pri Cardiff Cityju se zavedajo, da bodo verjetno izgubili Čilenca Garyja Medela, vendar ga milanskemu Interju ne želijo prodati pod ceno.
0
28.5.2014
Evropske lige
Italijanski napadalec Federico Macheda se pri Manchester Unitedu ni uspel prebiti. Svojo srečo bo zdaj preizkušal pri Cardiff Cityju. Podpisal je za tri leta.
6
14.5.2014
Evropske lige
Ole Gunnar Solskjaer, trener Cardiff Cityja, pravi, da je čilski reprezentant Gary Medel preprosto preveč dober nogometaš, da bi se za žogo podil v drugi angleški ligi.
2
17.4.2014
Evropske lige
Pri Cardiff Cityju so na vodstvo Premier League naslovili pritožbo, ker je športni direktor Crystal Palacea pred tekmo uspešno pridobil informacije o začetni postavi Cardiffa.
3
15.4.2014
Evropske lige
Etien Velikonja na Portugalskem redno igra in se pospešeno vrača v pogon. Prvenec v dresu portugalskega prvoligaša Rio Aveja je še povečal njegovo samozavest. Poleti nazaj v Cardiff.
9
17.2.2014
Evropske lige
Pred Olejem Gunnarjem Solskjaerjem je sila zahtevna naloga, Cardiff City bo moral rešiti pred izpadom iz Premier League. Za nameček je sedal ostal brez Garyja Medela.
0
11.2.2014
Evropske lige
Craig Bellamy je na valižanskem derbiju izgubil živce. Za trenutek se mu je stemnilo pred očmi in udaril je nasprotnika. Zaradi tega bo počival na naslednjih treh tekmah.
2
Stran
od 4