Anže Zajič   27. januar 2014
Antonio Adan že zapustil Cagliari

Odšel po dveh mesecih

Španski čuvaj mreže Antonio Adan je ekspresno hitro prekinil pogodbo z italijanskim prvoligašem Cagliarijem, kjer je v dveh mesecih zaigral vsega dvakrat.
SORODNE NOVICE
Bonaventura razbremenil Gennar...
10.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj z...
9.12.2017 | Evropske lige
UEFA še ni odločila o AC Milan...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nedolgo tega je zamenjal Ikerja Casillasa v golu madridskega Reala, sedaj je Antonio Adan brez kluba. Spet. Vratar iz Španije se je nedolgo tega za sodelovanje dogovoril s Cagliarijem, toda na Sardiniji je ostal vsega dva meseca! Obe strani sta namreč že prekinili sodelovanje in Adan ima spet proste roke pri iskanju novega delodajalca.
 
Ko je Adan novembra prišel v Italijo, je podpisal pogodbo do konca sezone, seveda je pričakoval, da bo vratar številka ena. V novem letu je dejansko dočakal priložnost, 5. januarja je debitiral proti Chievu, nato je zaigral še proti Juventusu, a na tekmi s Staro damo branil res slabo. Nato ga je v golu zamenjal Vlada Avramov, Adanu pa je hitro postalo jasno, da iz te moke ne bo kruha. Zato je vodstvo kluba kar sam prosil za prekinitev sodelovanja, pri Cagliariju pa so se odločili, da mu ne bodo povzročali težav.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE