Uredništvo    6. december 2016
CSKA bo iskal novega trenerja

Slutski zapušča klop CSKA

Dolgoletni trener CSKA iz Moskve Leonid Slutski bo po jutrišnji tekmi Lige prvakov proti Tottenhamu zapustil trenerski stolček, ki ga je zasedal kar dolgih sedem let.
SORODNE NOVICE
Manchester United in Sevilla v...
11.1.2018 | Evropski pokali
V Sevilli navili cene in razje...
20.12.2017 | Evropski pokali
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropski pokali
Unai Emery: Bolje z Realom zda...
11.12.2017 | Evropski pokali
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropski pokali
Liga prvakov: Real s PSG, Barc...
11.12.2017 | Evropski pokaliCSKA iz Moskve bo po jutrišnji tekmi Lige prvakov proti Tottenhamu, na kateri se bo z Angleži neposredno boril za nadaljevanje evropske sezone v evropski ligi, odprl novo poglavje svoje zgodovine. Po tekmi v Londonu bo klub namreč zapustil trener Leonid Slutski, ki je ekipo CSKA z velikim uspehom vodil od leta 2009 naprej. V tem času je CSKA popeljal do treh naslovov ruskega prvaka ter dveh zmag v pokalnem tekmovanju, večkrat pa je s klubom ruske vojske nastopil v skupinskem delu Lige prvakov. Motivi za njegov odhod so še neznani, ruski mediji pa trdijo, da bo Slutski celo končal svojo trenersko kariero.

Slutski je bil v zadnjem letu dni še posebej obremenjen, saj je istočasno opravljal tako vlogo trenerja CSKA kot vlogo selektorja ruske reprezentance. Delo na ruski nogometni zvezi je končal po neuspehu na evropskem prvenstvu, po katerem je podal odstop.

Njegov najverjetnejši naslednik bo njegov nekdanji pomočnik Viktor Gončarenko, ki trenutno vodi Ufo.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE