Damjan Tratnik   26. april 2015
Dortmund zanika govorice

Zavračajo groteskne govorice

Športni direktor Dortmunda Michael Zorc je vehementno zavrnil govorice, da naj bi odlični vezist Ilkay Gundogan že podpisal predpogodbo z Manchester Unitedom.
SORODNE NOVICE
Pep čestital Unitedu za Sanche...
19.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: BVB brez Aubameyan...
19.1.2018 | Evropske lige
Zavrnil Maribor, podpisal za F...
19.1.2018 | Evropske lige
Uradno: Goretzka izbral Bayern...
19.1.2018 | Evropske lige
Aubameyang izpadel iz kadra Do...
18.1.2018 | Evropske lige
Wenger ne spoštuje Dortmunda, ...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Angliji in Nemčiji so pred dnevi kot strela z jasnega odmevale govorice, da naj bi Ilkay Gundogan po koncu letošnje sezone zapustil Dortmund ter se preselil k Manchester Unitedu, ki naj se z Dortmundom že dogovoril glede višine odškodnine. Ta naj bi znašala 30 milijonov evrov, vendar pa nekaj dni po izbruhu govoric vse bolj kaže na to, da zgodba nima otipljivih temeljev. Športni direktor Dortmunda Michael Zorc je stopil pred novinarje in zatrdil, da Dortmund in Uniteda nista sklenila nikakršnega dogovora.

"Ponavadi nesmiselnih govoric sploh ne komentiram, vendar pa je ta zgodba tako groteskna, da preprosto moram reagirati. Želim poudariti, da ne obstaja nikakršna ponudba, zahteva, dogovor, podpis ali pogodba," je povedal Zorc.

V Angliji različne govorice s prestopom k Manchester Unitedu povezujejo tudi Gundoganovega klubskega in reprezentančnega soigralca Matsa Hummelsa.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
RyanGiggs#1 27.4.2015, 19:06 Prijavi komentar
Hummelsa MUFC krvavo potrebuje, ali pač CB. Gundogan pa bi bila odlična zamenjava za Carricka, Carrick je že v letih in mislim d ane bo mogel še 5 let držati takega tempa, mah še 5 let...že zdaj igra 3 tekme pa je že poškodovan.
Borusse09 27.4.2015, 08:22 Prijavi komentar
nigel pozabil si omeniti še Mkhytaryana. Pa tudi Romana...
nigel 26.4.2015, 22:22 Prijavi komentar
Pa naj gre koji k***..njega,ramosa,immobille se je treba znebit..nevem za tisti denar ki so placali immobila bi lahko pripeljali firmina in vollanda iz hoffenheima.pa mas ekipo ki se bo borila spet na useh podrocjih..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE