Uredništvo    3. april 2017
Aubameyang bo plačal za "reklamo"

Z masko zakuhal precejšnje težave

Javnost, Puma, Borussia Dortmund in še kdo so nezadovoljni, ker je Pierre Emerick Aubameyang gol proslavljal z masko, domnevno pa je šlo za promocijo Pumi konkurenčnega podjetja.
SORODNE NOVICE
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
HSV za obstanek, Borussia za E...
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige


Napadalec Borussie iz Dortmunda Pierre Emerick Aubameyang je zadetek na velikem sosedskem derbiju proti Schalkeju minulo soboto proslavil s posebno masko. S potezo, šlo je namreč za prikrito oglaševanje znanega proizvajalca športne opreme, pa je Gabonec precej razburil nemško javnost, Borussio Dortmund in tudi njenega opremljevalca. Pri slednjem, gre za Pumo, so v posebni izjavi za javnost že izrazili začudenje nad tem, da je njihov konkurent, ki je igralčev osebni sponzor, Aubameyanga postavil v tako nerodno situacijo.

Nezadovoljni, ker igralec s takšnimi potezami več kot očitno skrbi za konflikt interesov, pa so tudi v klubu. Hans-Joachim Watzke, ki je prvi operativec Dortmunda, je izjavil: "Takšno obnašanje ni dostojno velike korporacije. Naš partner je Puma."

Sodnik Felix Zwayer je Aubameyanga na tekmi kaznoval z rumenim kartonom, časnik Bild pa poroča, da bo igralca zdaj kaznoval tudi klub, neuradno se govori o znesku 50.000 evrov. Za Nike, ki je v preteklosti kar 15 let opremljal Dortmund, bo to seveda drobiž. Verjeti v to, da bo za vse skupaj igralec plačal iz lastnega žepa, namreč ne gre...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
minđa 4.4.2017, 11:28 Prijavi komentar
Js ne vidim nikjer nikovega znaka na maski?
Lamus 4.4.2017, 09:33 Prijavi komentar
retropil, saj ni težava v proslavljanju ne kapiraš? Problem je v tem, da je proslavljal z Nikovo masko, medtem ko je partner Dortmunda PUMA. Isto kot pred leti ko se je Götze pojavil v NIKE majici na predstavitvi novega kluba, medtem ko je partner Bayerna ADIDAS. Čisto prav mu je....Nevem zakaj bi pa kazen kril NIKE, če je igralec pač neumen?
retropil 4.4.2017, 08:26 Prijavi komentar
Že pred leti v Franciji je proslavljal gole z nošenjem maske. Pač njegov način, get over it.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE