Damjan Tratnik   7. november 2011
Neven Subotić šest tednov na stranskem tiru

Udarec je povzročil razdejanje

Aktualni nemški prvak Borussia bo moral kar nekaj časa igrati brez Nevena Subotića. Srb je moral po tekmi proti Wolfsburgu nujno na operacijo ličnice in očesne jamice.
SORODNE NOVICE
Vidal lahko poleti gre, ker pr...
21.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Kampl z Leipzigom ...
20.1.2018 | Evropske lige
Potrjeno: Prispela prva ponudb...
20.1.2018 | Evropske lige
Heynckes: Aubameyang in Dembel...
20.1.2018 | Evropske lige
Veter pretresal streho Volkswa...
20.1.2018 | Evropske lige
Zavrnil Maribor, podpisal za F...
19.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Borussia iz Dortmunda je minuli konec tedna kar s 5:1 premagala Wolfsburg, tekma pa se je zelo slabo končala za branilca aktualnega nemškega prvaka Nevena Subotića. 22-letni reprezentant Srbije jih je močno skupil v zračnem dvoboju s Sotiriosem Kyrgiakosem, ki je Subotića nehote s komolcem zadel naravnost v obraz. Posledice so bile skorajda grozljive - Subotić je moral po tekmi celo na operacijo, na kateri so mu v ličnico ustavili tri ploščice, poseg pa je bil potreben tudi na očesni jamici. Operacija je trajala dve uri.

"Zelo sem razburjen zaradi Nevenove poškodbe. To je bila zgolj nesreča... Nisem ga videl, ko sem tekel nazaj in želel do žoge. Upam, da se bo hitro vrnil, seveda pa mu želim vse najboljše," je po tekmi povedal Kyrgiakos. Subotić, nekdanji član Mainza, ki za Borussio igra od leta 2008 dalje, naj bi se na zelenice sicer vrnil čez šest tednov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE