Damjan Tratnik   31. maj 2015
Jurgen Klopp se je poslovil

Slovo me zelo boli

Jurgen Klopp je po svoji zadnji tekmi na klopi Borussie iz Dortmunda priznal, da zaradi slovesa v zadnjih tednih preživlja zelo težke trenutke.
SORODNE NOVICE
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
Video: Kevin Kampl v polno
9.12.2017 | Evropske lige
Sandro Wagner bo "back-up" za ...
8.12.2017 | Evropske lige
Pogrom Bundeslige v evropskih ...
7.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Borussia iz Dortmunda je s finalno tekmo nemškega pokala včeraj zapečatila ero, ki jo je v največji meri oblikoval karizmatični trener Jurgen Klopp. Klopp na svoji zadnji tekmi svojih varovancev ni uspel popeljati do lovorike, saj je bil Wolfsburg premočan tekmec, popravnega izpita pa ne bo imel na voljo, saj je bila včerajšnja tekma njegova zadnja na klopi Dortmundčanov.

Klopp je že pred meseci najavil svoje slovo, zaenkrat pa še ni jasno, kje bo nadaljeval svojo kariero. Nemec je razkril, da si ne namerava vzeti nekoliko daljšega oddiha, zato naj bi po prepričanju številnih svojo trenersko zvezdo že v kratkem klesal v angleški Premier League.

"Bolečina počasi prihaja na plan in resnično je zelo težko. Želel sem le izraziti svojo zahvalo igralcem, saj mi je bilo v veliko čast in ponos, da sem lahko sodeloval z njimi. Zelo težko je bilo vse to zapustiti. Zdaj ne bomo imeli zabave za pokalno lovoriko, le zabavo ob poslovitvi," je povedal ganjeni Klopp, in dodal.

"Vem, da bi vsi radi izvedeli, kako se počutim ob vseh teh dogodkih. Če bom začel s tem, ne bom mogel zadržati solza. Izgubili smo tekmo in resnično ne želim dajati vtisa, da sem najpomembnejša oseba na svetu. Vse to bo prišlo šele za mano. Najprej, te tekma. Ostalo bom sprocesiral, ko televizijske kamere ne bodo uperjene vame."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Lamus 1.6.2015, 13:36 Prijavi komentar
Ma pusti tega zmaja, to je ista kategorija kot bivši LIllee zdajšnji Roto, potem kakšen Sergio Aguero in GIGANTE :) To so posebni ljudje, kateri si ne zaslužijo nobene pozornosti.
HamKam 31.5.2015, 17:38 Prijavi komentar
Najboljše je pa kar eno naključno ven zabit, brez kakršnekoli utemeljitve, a ne zmajček? Nimaš pojma ...
zmaj05 31.5.2015, 16:38 Prijavi komentar
po LP proti Bayernu, bi moral oditi!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE