Uredništvo    11. november 2013
Reus ima v pogodbi zapisano klavzulo

Priznali so klavzulo

Pri Borussii iz Dortmunda so po odhodu Maria Götzeja klavzulam v pogodbah rekli ne. No, razen v primeru Marca Reusa, ki pa klavzulo v svoji pogodbi ima.
SORODNE NOVICE
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Borussia Dortmund prvič z novi...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Hans-Joachim Watzke je pred časom dejal, da so se pri Borussii iz Dortmunda veliko naučili. Marsikaj predvsem na primeru Maria Götzeja, ki je imel v svojo pogodbi zapisano, da lahko proti plačilu 37 milijonov evrov odide. Bayern je klavzulo plačal, Götze pa se je preselil v München. 

Watzke pa je zdaj priznal, da klavzule v pogodbah Dortmundovih igralcev še vedno obstajajo, vsaj v primeru Marca Reusa. Nemški reprezentant je naslednje nogometno ime, ki ga namerava izstreliti Dortmund, očitno pa pogajalsko izhodišče zaradi klavzule tudi v njegovem primeru ne bo najboljše, kar je priznal tudi Watzke.

"Marco Reus ima v svoji pogodbi odkupno klavzulo, a je naš edini igralec, ki jo ima," je priznal Watzke. Kolikšna je ta klavzula, ni znano, špekulira pa se o znesku 35 milijonov evrov
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
neix 12.11.2013, 06:51 Prijavi komentar
35 milijonov € so recimo da realne cene obeh nogometašev (Reus & Gotze). Ampak glede na trenutno stanje trga kjer se prestopi vredni 40 in več milijonov dogajajo kot po tekočem traku je ta znesek pač nizek.. Sploh z vse večjim vplivom "šejkovskega denarja". Vsi ki imajo vsai nekoliko solidnega igralca si manejo roke. Zato pa je trgovanje toliko težje za ostale klube ki ordinirajo z 30mil budgeta za vse potrebne okrepitve.. Takšni klubi pa lahko igrajo marketinške igre samo še na račun svojega imena/znamke. (Milan, Juventus, Atletico Madrid, Man United, Arsenal, Tottenham, Liverpool, itd.)
lej ga tega 11.11.2013, 22:51 Prijavi komentar
hmm mislm da je tale direktor večji lisac kot pa sam čelavi Galliani ... mogoče pa ma 24 letni Reus z namenom odkupno klavzulo podobno kot jo je imel 20 letni Goetze ... da se ja dobr proda ... vprašajte se kdaj je bil ker igralec iz nemške lige v preteklosti toliko vreden oz. dražji od ostalih igralcev podobnega ranga iz ostalih lig.
KdoKajZakaj_;O 11.11.2013, 22:43 Prijavi komentar
Če bi United biu pametn bi njega kupu :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE