Uredništvo    6. julij 2016
Mats Hummels pojasnjuje, zakaj je odšel iz Dortmunda

Odšel zaradi Mkhitaryana in Gündogana

Odlični nemški branilec Mats Hummels je priznal, da se je za prestop v Bayern odločil, ker je vedel, da bosta Borussio Dortmund zapustila tudi Ilkay Gündogan in Henrikh Mkhitaryan.
SORODNE NOVICE
Aubameyang in Mkhtarjan skupaj...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund bi obrambo dopolnil s...
17.1.2018 | Evropske lige
Dortmund od Basla kupil Akanji...
15.1.2018 | Evropske lige
Prihodnjo sezono bo trener Bay...
14.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Dortmund remiziral...
14.1.2018 | Evropske lige
Dortmund znova suspendiral Aub...
14.1.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Reviersport je objavil pogovor z nemškim reprezentnačnim branilcem Matsom Hummelsom, ki je pred začetkom evropskega prvenstva v Franciji prestopil iz Borussie Dortmund v Bayern. Hummels je s svojo potezo požel ogromno kritik, predvsem med pristaši Dortmunda, ki so mu "vrgli naprej" njegove besede izpred nekaj let, ko je Hummels dejal, da v športnem smislu ne vidi razloga za povratek v Bayern. Razmerje moči med kluboma se je v zadnjih sezonah močno spremenilo, predvsem v korist Bayerna, ki je v finančnem in tudi institucionalnem smislu za Dortmund povsem drug svet. Dortmund zadnja leta kot po tekočem traku izgublja svoje najboljše igralce, negativni trend se nadaljuje tudi letos, ko so klub že zapustili trije nosilci igre Ilkay Gündogan, Henrikh Mkhitaryan (prestop v Manchester United je le še stvar formalnosti) in tudi Mats Hummels. 

Hummels se je za povratek v München odločil, potem ko je izvedel, da nameravata Dortmund letos zagotovo zapustiti tudi Gündogan in Mkhitaryan.

"V principu so mnogi vedeli, da odhajam in tudi kam. Nisem se odločil nenadoma. Razlogov je bilo veliko. Ne bom naštel vseh. Sem pa že zgodaj izvedel, da Ilkay Gündogan odhaja, pa tudi Henrikh Mkhitaryan. To je tudi odločilo," je dejal Hummels.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
XaviHernandez6 6.7.2016, 14:34 Prijavi komentar
Kane bo podobna zgodba kot Bale.. Tudi on je imel v svojih Tottenham časih ponudbe večjih angleških klubov pa je ostal pri Spursih, potem pa je prišla ponudba Reala.. Isto bo z Kane-om.. Šel bo za lepe denarce sam pravi klub mora potrkati..
Lamus 6.7.2016, 13:19 Prijavi komentar
@piksi to je res, Kane je car kar se tega tiče, čeprav Hummels ni šel zaradi tega kar piše zgoraj, če mene vprašaš, to je zgolj gašenje ognja :) No v bistvu mi je vseeno :)
piksi 6.7.2016, 12:55 Prijavi komentar
Zato še toliko bolj občudujem Haryja KANE,ki ljubi svoj klub,in tudi ne igra za neke bajne vsote.
XaviHernandez6 6.7.2016, 09:14 Prijavi komentar
Agent Lamus je že ostro obsodil izjavo nemškega reprezentanta in dejal, da razmišlja o tožbi proti omenjenim trem nogometašem zaradi izdaje.
Lamus 6.7.2016, 09:08 Prijavi komentar
To pa je hipokritska izjava :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE