Uredništvo    4. februar 2015
Ožbolt se bo vrnil v Dortmund

Odločitev bo padla marca

Borussia iz Dortmunda je Alena Ožbolta marca znova povabila na preizkušnjo. Takrat bo tudi padla odločitev o morebitnem prestopu nogometaša Domžal.
SORODNE NOVICE
Pulišić podrl rekord Donovana
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
HSV za obstanek, Borussia za E...
15.12.2017 | Evropske lige
Dortmund? Van Gaal nima časa z...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: nkdomzale.si)
Alen Ožbolt, ki se je pred tedni mudil na preizkušnji v Nemčiji, v Turčiji trenira po posebnem programu. Poškodoval si je namreč stegensko mišico, potem ko se je dokazoval pri Borussii Dortmund in Borussii Mönchengladbach

Odločitev o tem, če se bo dokončno preselil v Nemčijo, še ni padla. Marca se bo namreč vrnil v Nemčijo. "S svojimi predstavami v Nemčiji sem zelo zadovoljen in tudi v Dortmundu so bili zadovoljni z mojimi igrami, saj bi me radi med sezono še enkrat preizkusili. Njihova želja je, da se znova vrnem marca, ko bodo dokončno ocenili, če me bodo potrebovali dolgoročnejše. Upam, da bom šel po isti poti kot Jon," je za uradno spletno stran domžalskega kluba povedal mladi Ožbolt.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
klizam kot cuadrado 4.2.2015, 18:17 Prijavi komentar
Kaj drugega kot iti v tujino mu ne preostane. V svojem klubu je peti napadalec. Če še kak Ciprčan ali Romunu na probi prepriča družini Elsner in Oražem, bo izgubil še eno mesto v vrsti.
panamera 4.2.2015, 16:41 Prijavi komentar
Se strinjam s tabo cheikh, pa še veliko jih nisi naštel. Škoda, škoda..
cheikh 4.2.2015, 15:06 Prijavi komentar
Glede na dosedanjo statistiko(Šehić,Sikur,Semler,Palibrk,Zajc,Bloudek,Bric,Robnik,Štravs,.....verjetno tudi Benedičič,Belec,Vučkić,Barišič....)to so vse naši nogometaši ki so ali pa verjetno bodo propadli v svojih karijerah,kar hočem povedati pa je,da se res ne mudi iti v tujino brez resnega dokazovanja doma.Statistika namreč kaže da je več kot 90%naših mladih ki so odšli predčasno v tujino propadlo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE